Öğrencilere Atatürk ve Çocuk kitabını hediye ettiler

Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şube Yönetimi yetkilileri, ilçe genelindeki tüm okullardaki ilkokul 4. sınıf öğrencilerine 'Atatürk ve Çocuk' isimli kitap dağıttı.

GÜNDEM 5.12.2014 18:14:00 0
Öğrencilere Atatürk ve Çocuk kitabını hediye ettiler

ADD ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden onay alınmasının ardından okulları tek tek gezen Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şube Başkanı Lerzan Baykal, 2. Başkan İsmail Yanık ve Sayman Halil Yılmazgüç, Anıtkabir Komutanlığı’nın yayınlandığı 'Atatürk ve Çocuk' kitabını Malkara ilçe merkezi ve mahallerdeki ilkokul 4. sınıf öğrencilerine dağıttı.

KİTAPLAR ANITKABİR MERKEZ KOMUTANLIĞI’NDAN GELDİ

Kitap hediyesinin ardından İsmail Yanık, "10 Kasım Günü Atatürk’ün Selanik’teki evini ziyaret ettik ve orada çok duygulu anlar yaşadık. Türkiye’ye döndüğümüz zaman neler yapabiliriz diye düşündük, sonrasında Anıtkabir Merkez Komutanlığı’nın ‘Atatürk ve Çocuk’ adlı bir kitap yayınladığını ve bunun dağıtımının yapılacağı haberini aldık. Biz de Anıtkabir Merkez Komutanlığı’nı telefonla arayıp bir yazıyla başvuruda bulunduk. Bu başvurumuz neticesinde bize 340 tane kitap gönderildi. Biz de ilkokul 4.sınıf öğrencilerine bu kitapları dağıtmayı kararlaştırdık. Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şubesi olarak Malkara genelindeki okulları karış karış gezip bu kitapları öğrencilerimize ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

Marmara Haber