Engellilerden Kaymakam Kubilay'a anlamlı hediye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçedeki Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay'a, engelli öğrencilerin iş atölyesinde yaptığı Atat?

GÜNDEM 4.12.2014 17:41:00 0
Engellilerden Kaymakam Kubilay

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engelli öğrencilerden yaptığı iş atölyesinde ‘Atatürk Portresi’ hediye aldı. Kaymakam Kubilay, “Bu güzel hediyeniz beni çok duygulandırdı.”diyerek engelli öğrencilere teşekkür etti.

ENGELLİ OKULU’NU ZİYARET ETTİ

Dünya Engelliler Günü’nde ilçedeki Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi’ni ziyaret edip ‘Yaşam Evi’nde düzenlenen programa katılan Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra engelliler okulunu ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan,İlçe Halk eğitimi Müdürü Necmi Akman, İlçe Tarım Müdürü İsa Altay ile birlikte Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, engelli öğrencilerin okuldaki atölye çalışmalarını inceledi. Kaymakam Kubilay’ı okulu yaptıran Hayırseverler Müjgan-Serkan Karagöz çifti, okul Müdürü Serdar İş,Müdür Yardımcısı Rızvan Öztürk ve öğretmenler kapıda karşıladı.

ÇOK GÜZEL BİR PORTRE YAPMIŞSINIZ

Uygulama Merkezi’nde öğrenim gören engelli öğrencileri iş  derslerini yaptıkları iş atölyelerindeki çalışmalarını inceleyen Kaymakam Metin Kubilay, engellilerin yaptığı el emeği göz nuru işleri çok beğendiğini söyledi. Okul yetkilileri ve öğretmenlerinden atölye çalışmaları hakkında bilgiler de alan Kaymakam Metin Kubilay’ı bir de sürpriz bekliyordu. Engelli öğrenciler  ‘İş Atölyesi’nde yaptıkları bir Atatürk portresini Kaymakam Metin Kubilay’a hediye etti. Kaymakam Kubilay, “Bu güzel hediyeniz beni çok duygulandırdı. Gerçekten Atatürk’ün çok güzel bir portresini yapmışsınız. Çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz de ziyarete gelen Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkür ederek, “Öncelikle bu anlamlı günde okulumuzu ziyaret etmeniz bizleri mutlu etti. Okul  aile birliği olarak okulumuza verdiğiniz destekler nedeniyle sizlere çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Haber/ Seyit SÜREN