Tavla turnuvasında derece yapan işçiler ödüllendirildi

YÜNSA A.Ş.Tavla Turnuvası'nda dereceye girenler, Teksif Çerkezköy Şubesi tarafından ödüllendirildi

GÜNDEM 4.12.2014 17:30:00 0
Tavla turnuvasında derece yapan işçiler ödüllendirildi

Türk-İş’e bağlı Teksif Sendikası’nın yetkili olduğu Çerkezköy’de faaliyet gösteren Yünsa  A.Ş.’de vardiyalar arası düzenlenen Tavla Turnuvası’nda dereceye girenler Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi tarafından ödüllendirildi. Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, turnuva müsabakalarının  centilmenlik içinde, heyecanlı  bir şekilde geçtiğini ve müsabakaları çok sayıda Yünsa A.Ş.çalışanın izlediğini söyledi.

 TURNUVAYA 36 YARIŞMACI KATILDI

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, yetkili oldukları YÜNSA A.Ş.’de çalışan üyelerine yönelik işyerinin sosyal faaliyetler kapsamında düzenlediği ‘Tavla Turnuvası’nın işyerindeki birlik ve beraberliği ve aynı zamanda iş gücünü katkı sağlaması bakımından yararlı olduğunu belirtti. Başkan Mürsel Türkkan, “Turnuvaya toplam 32 arkadaşımız katıldı. 2 grup halinde gerçekleşen turnuvada her gurupta 16 yarışmacı yer aldı. Centilmenlik çerçevesi içinde heyecanlı ve çekişmeli şekilde geçen turnuva müsabakaları bir ay sürdü.Turnuva sonunda finale kalan yarışmacılarda yaptıkları müsabaka sonunda  ilk üç dereceye girenler belirlendi.”dedi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sendika Şube Başkanı Mürsel Türkkan, “YÜNSA  A.Ş.’de gerçekleşen tavla turnuvasında birinci Erdal Pala, ikinci Kaan Küçükoğlu ve üçüncüde Gökhan Çevik oldu. Turnuva müsabakalarında ilk üçe giren sendikamız üyelerini başarılarından dolayı kendilerini ödüllendirmek istedik. İşyerimizin sosyal faaliyetler  kapsamında  vardiyalar arası düzenlediği bu  tavla turnuvası iş yerindeki  iş motivasyonu acısından da önemli oldu. Bu nedenle YÜNSA A.Ş. yöneticilerini bu güzel organizasyon için tebrik ediyor, üyelerimiz  ve şube yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Bu günde  turnuvada dereceye giren üyelerimizi sendikamızda kendilerini ağırlayarak her birine çam sakızı çoban armağanı olarak birer kahve takımı, havlu ve bir de çanta hediye ederek ödüllendirdik.”diye konuştu.

Başkan Mürsel Türkkan konuşmasının sonunda tavla turnuvasında ilk üçe giren sendika üyesi yarışmacılara ödüllerini verdi. Ödül töreninde  Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan’ın yanı sıra şube yönetim kurulu üyeleri Bekir Muslu, Mehmet Emin Keçeci, Kader Can ve YÜNSA A.Ş. İşyeri Baş Temsilcisi Kenan Uçar’da hazır bulundu.

Haber/ Seyit SÜREN