Eğitimcilere okul kıyafetleri tanıtıldı

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği, Çerkezköy ve Kapaklı'daki eğitimcilerin katıldığı bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda, okul kıyafeti satıcıları ürünleri

GÜNDEM 2.12.2014 17:58:00 0
Eğitimcilere okul kıyafetleri tanıtıldı

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimi, Kapaklı ve Çerkezköy’deki eğitim camiası ile Yalı Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı etkinliğinde buluştu. Etkinlikde resturantın girişine okul kıyafetlerini dizen Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği eğitimcilere üyelerinin tasarım ve ürünlerini de teşhir etti.

ÜRÜNLER TEŞHİR EDİLDİ

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından dün saat 09.00’da bölgemizdeki Milli Eğitim ve Özel Eğitim Kurumları’nda görev yapan okul müdürleri ve eğitimcilere yönelik bir kahvaltı verildi. Kahvaltıda Dernek, üyelerinin öğrencilere yönelik hazırlamış olduğu forma, önlük, kazak, etek ve pantolon gibi değişik tasarımlı okul kıyafetlerini de kahvaltı salonunun girişene dizmesi dikkat çekti.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kapaklı Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz ve yönetimi, davetlileri kapıda karşıladı. Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, sözü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a bıraktı. Kaymakam Kubilay, “Bugün Trakya’dan çok sayıda misafirimiz var. Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği üyelerimiz buradalar. Bu program dernek üyelerinin kaynaşmasına vesile oldu” dedi.  

OMUZLARINIZDA AĞIR BİR SORUMLULUK VAR

Programda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Tüm eğitim camiasına omuzlarında taşıdıkları ağır sorumlulukları kapsamında başarılar diliyorum.” dedi. Çerkezköy’de göreve başladığı ilk günden beri en esaslı meselelerinin eğitim olduğuna vurgu yapan Kaymakam Metin Kubilay, “Bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Başta Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz olmak üzere tüm dernek üyelerini emeklerinden dolayı kutluyorum. Tüm eğitim camiasına omuzlarında taşıdıkları ağır sorumlulukları kapsamında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ