Bugün engelliler günü

Çerkezköy Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şengül Civan, 3 Aralık Çarşamba günü Engelliler Günü'nü kutlayacaklarını açıkladı

GÜNDEM 2.12.2014 17:48:00 0
Bugün engelliler günü

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çerkezköy’de düzenlenecek etkinlikler Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şengül Civan tarafından açıklandı.

3 ARALIKDÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANACAK

3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Bugün Pera Pastanesi önünden Atatürk Heykeli’ne yapacakları yürüyüş ile Dünya Engelliler Günü’nü kutlamaya başlayacaklarını açıklayan  Civan, “Program 13.30’da Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek program ile devam edecek. Tüm halkımızı da bu programa davet ediyoruz.” dedi.

YÜRÜYÜŞ YAPILACAK

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Çerkezköy Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şengül Civan “Bu yılki etkinlikler Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenecek” diye konuştu. Bugün saat 12.30'da etkinliklerin başlayacağını belirten Civan, "Yürüyüşümüz Pera Pastanesi önünden başlayarak Atatürk Heykeli’ne kadar sürecek. Burada Atatürk Heykeli’ne konulacak çelengin ardından basın açıklaması gerçekleştireceğiz.” dedi.

PROGRAMDA NELER VAR

Programın ikinci kısmının 13.30’da Halk Eğitim Merkezinde devam edeceğini kaydeden Civan, “Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin folklor ekibinin gösterisi olacak. Yapılacak protokol konuşmalarının ardından slayt gösterimi yapılacak. Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi İş Okulu öğrencilerinin şiir oratoryosunun ardından mektup yarışmasında dereceye girenlere hediyeleri de verilecek. Program Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Semah ekibinin gösterileri ile sona erecek.”dedi. Civan son olarak, bütün Çerkezköylüler’e çağrıda bulunarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerine davet etti.

Ahmet Kılavuz