İşte Tekirdağ'ın vergi rekortmenleri

Tekirdağ 2012 Yılı Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi ve Yıllık Gelir Vergisi rekortmenlerine, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya tarafından ödülleri teslim edildi.

GÜNDEM 2.12.2014 11:37:00 0
İşte Tekirdağ

Tekirdağ’da 2012 Vergilendirme Dönemi Yıllık Kurumlar Vergisi ödeyen kurumlar sıralamasında, birinci Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., ikinci YKK Metal ve Plastik Ür. San. Tic. A.Ş., üçüncü ise Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti. olurken aynı dönemde Yıllık Gelir Vergisi dalında en yüksek vergi ödeyen Sefer Başak birinci, Mustafa Topdal ikinci, Recep Can üçüncü oldu. 

TREDAŞ İLK SIRADA YER ALDI

Tekirdağ Valiliği’ndeki törene Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. adına katılan Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, ödülü Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’dan alarak, 2012 Vergilendirme Dönemi Yıllık Kurumlar Vergisi ödeyen kurumlar sıralamasında 11 milyon 173 bin 786.84 TL tahakkuk eden vergi ile birinci olan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin hızla büyüyen bir kurum olduğunu vurguladı.

YATIRIMLAR 4 KATINA ÇIKTI

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, 2012 yılında özelleşen TREDAŞ’ın Trakya genelinde şebeke ve tesis yatırımlarını dört katına çıkardığını bildirerek, "Trakya bölgesinde çağdaş bir elektrik şebekesi oluşturmak için çalışmaktayız. IC Holding’e bağlı enerji grubu hedefi olan kaliteli ve kesintisiz enerji dağıtımını bin 500 kişilik kadrosuyla en üst düzeye çıkarmak için çalışmaları sürdürüyoruz. Her yıl 70, 80 milyon TL yatırımıyla Trakya bölgemizde ilk sırada yer alan kurumumuzun, kurumlar vergisinde de birinci olması bizi mutlu etti. Bu plaket, bizim çalışma azmimizi daha da arttırarak, geleceğe emin adımlarla yürümemizi sağlayacaktır" diye konuştu.

Marmara Haber