Şüphelilerin dosyaları kabarık çıktı

Hırsızlık için girdikleri bir işyerinden plazma tv çalan üç şüpheli, vatandaşların ihbarı üzerine paniğe kapılarak televizyonu yolda atarak kaçtı. Kapaklı Polisi, kısa süre içerisinde ü?

GÜNDEM 28.11.2014 17:42:00 0
Şüphelilerin dosyaları kabarık çıktı

Kapaklı’da bir iş yerine girerek plazma televizyon çaldıkları iddia edilen üç şüpheli, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye çıkarıldı.

 

TELEVİZYON 100 METRE İLERİDE BULUNDU

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi Gökdağ Sokak’ta faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre Ünal K. adlı şüpheli, İstanbul’dan geldikleri öğrenilen Erdal G. ve Bülent G. ile birlikte dün gece saat 2.30 sıralarında bahse konu iş yerine girdi. İş yerinden bir plazma televizyon çaldıkları öne sürülen şüpheliler, daha sonra İstanbul’dan kiralandığı tespit edilen 34 AOE 41 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bazı vatandaşların kendilerini fark ettiğini gören şüpheliler, paniğe kapılarak, iş yerinden aldıkları televizyonu yaklaşık 100 metre uzaklaştıktan sonra araçtan atarak uzaklaştılar.

 

ARAÇ YARIM SAAT SONRA BULUNDU

Görgü tanıklarından aracın plakasını öğrenen emniyet güçleri yaklaşık yarım saat sonra bahse konu aracı Mithat Paşa Caddesi Kazak Gölü yolu üzerinde durdurdu. Araçta bulunan Ünal K., Erdal G. ve Bülent G. gözaltına alındı.

 

ŞÜPHELİLERİN DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Yapılan GBT sorgulamasında şüphelilerden Bülent G.’nin ‘İş Yeri Hırsızlığı’, ‘Ev Hırsızlığı’ ve ‘Mala Zarar Verme’ suçlarından sabıkalı olduğu tespit edildi. Ünal K.’nın ‘Hırsızlık’ ve ‘Uyuşturucu’ suçundan sabıkalı olduğunu belirleyen emniyet güçleri, diğer şüpheli Erdal G.’nin de iki dosyadan sabıkası olduğunu tespit etti. Yapılan alkol muayenesinde üç şüphelinin de alkollü olduğu tespit edildi. Şüpheliler öğle saatlerinde Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından Çerkezköy Adalet Sarayı’na sevk edildi.  

Haber / Ahmet KARDEŞ