TESKİ Genel Kurulu 2. toplantısını yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü, TESKİ 2. Olağan Meclis Toplantısı'nı yaptı

GÜNDEM 27.11.2014 12:53:00 0
TESKİ Genel Kurulu 2. toplantısını yaptı

Kısa adı TESKİ olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü’nün 2. Olağan Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi Büyükşehir Kültür Merkezi Salonunda yapıldı.

 

GENEL MÜDÜR GENEL KURUL ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başlayan toplantıya Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da misafir olarak katıldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Cem Özkan, Volkan Soğancılar, Orkun Ekrem Yılmaz ve Şinasi Koltuk’un da yer aldığı TESKİ 2. Genel Kurul Toplantısına açılış konuşması, yoklama, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı. Genel Kurul’da TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, genel kurula çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

GÜNDEMDEKİ KONULAR KOMİSYONLARA SEVK EDİLDİ

TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta’nın, TESKİ’nin kurulduğu günden bugüne kadar gelinen noktayı anlattığı genel kurulda daha sonra gündeme geçildi. Gündemdeki konular görüşülmesi için ilgili komisyonlara havale edildi. TESKİ Genel Kurulu’nda TESKİ’ye bağış yapan Necati Yakut’a Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından plaket verildi.

 

Marmara Haber