CHP'liler ÇYDD'yi ziyaret etti

CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz"dedi.

GÜNDEM 26.11.2014 18:09:00 0
CHP

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte önceki akşam saat 20.00’de Atatürk Caddesi Gabralı İş Merkezi’nde bulunan Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti.CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve ilçe yönetimini ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, Başkan Yardımcısı Emine Demir,Yönetim Kurulu üyeleri Nurgüzel Uçar, Nermin Ülger ve Özgür Sönmez kapıda karşıladı.

 

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİMİZİN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alişan Tekin, Hüseyin Ülger, Hilmiye Terzi,Gökhan Biber, Naime Pehlivan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, eski İlçe Başkanı Metin Dönmez ile birlikte yaptığı ziyarette, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi çok güzel çalışmalar sergilemekte. Yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz ve çalışmalarınızı destekliyoruz. Çalışmalarınızda bize düşen görev olduğunda da seve seve her zaman katkı vermeye hazırız.”dedi.

 

DESTEKLERİNİZ BİZE GÜÇ VERİYOR

Çağdaş yaşamı destekleme derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar da, “Ziyaretiniz nedeniyle sizlere teşekkür ediyoruz. Her zaman çalışmalarımıza katkı vermeniz ve bizlere destek olmanız bizlere güç vermektedir. Çağdaş Yaşamı Destekleme Dermeği olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle ilçemizin sosyal yaşamına ve gelişimine katkı sağlıyoruz. Çerkezköy’ün sosyal hayatının daha ileri düzeylere gelmesi yönündeki katkılarımız artarak devam edecek.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN