O soygunun azmettiricisi de tutuklandı

Çerkezköy'de Kurban Bayramı öncesinde meydana gelen pompalı tüfekle markette soygunu girişiminin azmettiricisi olduğu iddia edilen Suray V. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amir

GÜNDEM 25.11.2014 20:12:00 0
O soygunun azmettiricisi de tutuklandı

KASİYER SOPAYLA KOVALAMIŞTI

Çerkezköy’de Kurban Bayramı öncesinde Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir markete gelen yüzleri maskeli iki kişi, pompalı tüfekle tehdit ettikleri kasiyer Musa Karayiğit'ten kasadaki paraları istemiş, akabinde de kasiyer tarafından sopayla kovalanmıştı. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, kimliklerini belirledikleri Emrah Y. ve Ozan E.'yi kısa sürede yakalamış, şüpheliler de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ÇİFTLİKTE SAKLANIYORMUŞ

Soruşturmayı daha da derinleştiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen Suray V. Adlı şüpheliyi önceki gece kıskıvrak yakaladı. Suray V.’nin Ambardere’de bir çiftlikte saklandığı bilgisine ulaşan ekipler, 3 ekip ile yapılan operasyon ile şüpheliyi yakaladı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Dün sabah saatlerinde Çerkezköy Adalet Sarayı’na sevk edilen şüpheli, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Konar’ın sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye çıkarıldı. Suray V. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi. Suray V.’nin adliye çıkışı kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına küfürler yağdırması dikkatlerden kaçmadı.

Haber / Ahmet KARDEŞ