Oyun iyi sonuç kötü!

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, hafta sonu oynadıkları Muratlı Belediyespor maçını değerlendirdi. Çolakoğlu, iyi oyun ortaya koyduklarını ancak istedikleri golü bulamad?

SPOR 25.11.2014 18:35:00 0
Oyun iyi sonuç kötü!

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, bir basın toplantısı düzenleyerek, hafta sonu oynadıkları Muratlı Belediyespor maçını değerlendirdi. Çolakoğlu, maçta iyi oynamalarına rağmen sonuç alamadıklarını kaydetti.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Dün saat 11.30’da düzenlediği basın toplantısında konuşan 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, “Karşılaşmanın seyircisiz oynanacağını bildikleri halde bir çok taraftarımız tel örgü arkasından takımımızı destekledi. Diğer yandan taraftar grubumuzda bizleri doksan dakikada boyunca susmadan desteğini esirgemedi. Belediye Başkanımız Vahap Akay ve meclis üyeleri de karşılaşmayı izlemeye geldi. Bizler bu maçta yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.

ŞANSIZLIKLA GEÇEN İLK YARI

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk on dakikasında da çok etkili bir oyun sergilediklerini anlatan Çolakoğlu, “Maçın ilk dakikalarında net bir pozisyonumuz oldu. Biz bunun penaltı olduğunu düşünüyoruz. Ama hakem vermedi.  İlk devre de sadece rakibin bir atağı vardı. Oğuz ile sağ kanatta, Bahadır ile de sol kanatta etkili olduk ama ileri de final paslarını bir türlü beceremedik. Devre arası değişiklikler oldu ve bu değişikliklerde de şanssızdık. Nedeni ise sol açıkta Bahadır oyundan çıktı. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Gökhan Küçük ikinci devre başladı. Şafak da şanssız bir pozisyonda çarpışma sonucu omzunda bir zedelenme meydana geldi. 12 dakika oyunda kaldıktan sonra mecburen çıkmak zorunda kaldı. Bu sefer de sol tarafa Gürel’i aldık. Şanssızlıktan dolayı sadece bir kanatta oyuncu değişikliği yapabildik.” dedi.

BİR TÜRLÜ GOL BULAMADIK

Maçın ikinci yarısında da iyi bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayan Çolakoğlu, “Karşılaşmanın ikinci devresinde Oğuz ve Şafak ile önemli pozisyonlar bulduk. Duran toplarda ileriye çıkan defans oyuncularımız İsmail ve Tuna olsun bunlarla da pozisyona girdik ama bir türlü golü bulamadık. Rakibe baktığımız zaman bu 5 maçın sonunda belki de en rahat yenebileceğimiz bir maçtı. Hiç kimseyi küçümsemiyor ve kendimizi de büyük görmüyoruz. Ama iyi bir takım olduğumuzu söylüyoruz. En kolay ve en rahat alabileceğimiz bir maçtı. Bir türlü gol bulamadık. 90 dakika sonunda bir puana razı olduk.” ifadelerini kullandı.

İLERDE EKSİKLERİMİZ VAR

Toplantıda özverili oynadıkları için futbolcularını da kutlayan Sebahattin Çolakoğlu, “Ortada bir başarısızlık ve umudu kaybetmişlik yoktur. Her ne kadar rakiplerimiz arasında Çorlu 1947 takımı ile iki puan fark olsa da 5 maçın sonunda 3 galibiyet iki beraberliğimiz var. Kalemizde sadece 2 gol gördük. Defans anlamında gerçekten çok iyiyiz. İleri de problemimiz var. Bu haftayı bay geçiyoruz. Bay haftasında bunların hepsini değerlendirme fırsatı bulacağız.”diye konuştu.

 

Basın toplantısının son bölümünde ise önümüzdeki hafta sonu oynayacakları Karadeniz Gençlikspor karşılaşmasını da değerlendiren Çolakoğlu “Önümüzdeki haftayı bay geçtikten sonra bizim için önemli Karadeniz Gençlikspor deplasmanı var. Bu ligde mücadele eden her takım içerde ve dışarıda puan alacak seviyededir. Haftalar ilerledikçe şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu hafta kiminle oynuyorsak ona konsantre oluyoruz ve olmak da zorundayız. Karadeniz Gençlik baktığımız zaman ters sonuçlar da alabiliyor ve nihayetinde deplasmana gidiyoruz. Bu karşılaşmadan üç puanı almak zorundayız.” dedi.

Ahmet KILAVUZ