CHP Şoförler Odası'nı ziyaret etti

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir önceki akşam saat 19.00'da ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, ilçe eski Başkanı Metin Dönmez ve geç

GÜNDEM 25.11.2014 16:03:00 0
CHP Şoförler Odası

Gazi Osman Paşa Mahallesi Göçmen Sokak’da yakın bir süre önce açılan Şoförler Odası Lokali’ni ziyaret eden CHP’liler Oda Başkanı Başkanı Yaşar Kuş ve yönetim kurulu üyelerine ‘Hayırlı olsun’ dedi. CHP’lileri Yaşar Kuş ve ekibi lokal girişinde ‘Hoşgeldiniz’ diyerek karşıladı.

SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜMÜNE KATKI VERMENİZDEN MEMNUNUZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, lokalin faaliyete geçmesi nedeniyle ilk hayırlı olsun ziyaretinde CHP İlçe Teşkilatı’nın bulunduğunu belirterek, teşekkür etti. Başkan Kuş, “Öncelikle sizlerin oda esnafımızın sıkıntılarının yani sorunlarının giderilmesi konusunda bizlere verdiğiniz katkıdan memnunuz. Sizler her zaman bizlerin yanında ve destekçisi olduğunuz da hiç bir sorunumuz kalmayacaktır.”dedi.

BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ

Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini belirten Kuş, “Belediye Başkanımız genç dinamik ve enerjik bir başkan. Sayın Başkanımız ilçemizin çok daha iyi konumlara gelmesi adına kısa zaman içinde sergilediği çalışmaları çok olumlu buluyoruz ve belediyemizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Çerkezköy adına yapılacak tüm hizmetlerde biz oda olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız.”diye konuştu.

SİZLERİ DE ÇERKEZKÖY YÖNETİMİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ

 CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir’de yaptığı konuşmada, “Bu akşam çiçeği burnunda bir yönetim olarak sizlerin lokalinizin hayırlı olması adına ziyarette bulunuyoruz. Şu an Çerkezköy’de güçlü bir Belediye Başkanı ve meclis var.Çerkezköy’ün yönetimi çerçevesinde  sizleri de Çerkezköy adına yapılacak tüm hizmet projelerinde görmek istiyoruz.Sivil toplum örgütleri olarak sizlerinde belediye çalışmalarına katkı vermenizi istiyoruz.”dedi.

Çerkezköy’de halkla birlikte çalıştıklarına vurgu yapan Demir şöyle devam etti: “Sizlerin sorunlarınızın çözümü için  her zaman sizinle el ele kol kola olacağız. UKOME Daire Başkanımız Zeki Gürcün ile sizlerin sorunlarınızın çözümü için çalışıyoruz. Kısa zaman içinde sorunlarınız çözüme kavuşacak. Buna emin olun. Bizler sizlerle birlik ve beraberlik içinde Çerkezköy’ümüzü çok daha iyi yerlere getireceğiz. Başkanımız Vahap Bey’de sanayi kenti olan ilçemizin çok daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışıyor. Başkanımızın çalışmalarına hepimizin katkı vermesi lazım.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN