Sendika öğrencilerine yüzde 25 indirim

Tekirdağ Sağlık Sen ile Çerkezköy Etüt Merkezi arasında sendika üyelerinin çocuklarına yönelik indirim anlaşması yapıldı.

GÜNDEM 24.11.2014 14:49:00 0
Sendika öğrencilerine yüzde 25 indirim

YÜZDE 25 İNDİRİM YAPILACAK

Dün saat 12.00’de düzenlenen protokol töreninde sendika için yaptıkları indirimle ilgili bilgi veren Çerkezköy Etüt Merkezi Kurum Müdürü Pınar Satmak “Tekirdağ Sağlık Sen’in üyelerine yönelik bugün yüzde 25’lik bir indirim sağlayacak protokolü imzalıyoruz. 3-10 Kasım tarihleri arasında Çerkezköy Kent Konseyi’nde gerçekleştirdiğimiz kişisel gelişim seminerinde sağlık sen üyeleri aktif katılım gösterdiler. Protokolümüz bir yıllık olacak. Yıl sonunda protokol yenilenecek. Bu protokol her iki taraf için de hayırlı olsun.” dedi.

 

TEKİRDAĞ’DA 2 BİN 3 YÜZ ÜYEMİZ VAR

Sendika olarak Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduklarını söyleyen Tekirdağ Sağlık Sen Başkanı Hamza Öksüz ise protokol töreninde, “Sağlık Sen olarak Türkiye’de 210 bin üyemiz bulunmaktadır. Bu sayı Tekirdağ’da ise iki bin 3 yüzdür. Çerkezköy’de ise üç yüze yakın üyemiz bulunmaktadır. Yerel anlamda bütün kurumlarda yetkiliyiz. Çalışanlarımızın özlük ve özürlülük hakları dışında çeşitli sosyal projeler ve eğitimler ile de katkılar sunmayı hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.Sendika Şube Başkanı Öksüz, konuşmasını şöyle tamamladı: “Ülkenin her platformunda yetişmiş donanımlı bireye ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda etüt merkezi Müdürü Pınar Satmak’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca kişisel gelişmede istişareyi sağladıkları için Çerkezköy Etüt merkezine teşekkür ediyorum. Ayrıca ilerleyen günlerde de kendileri ile ortaklaşa eğitim programları da yapmayı hedefliyoruz.”

 

Emine LALE