Fevzipaşaspor Kozuva'dan destek istedi

Tekirdağ 1. Amatör Küme'de mücadele eden Çerkezköy Fevzipaşaspor yönetimi ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'yı ziyaret ederek, zor durumdaki kulübe destek olmasını istedi

SPOR 22.11.2014 20:38:00 0
Fevzipaşaspor Kozuva

Çerkezköy’ü Tekirdağ 1. Amatör Küme B grubunda temsil eden Fevzipaşaspor Kulübü Yönetimi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ÇTSO) Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti.

KOZUVA’DAN DESTEK İSTEDİLER

Fevzipaşaspor Külübü Yönetim Kurulu üyeleri Murat Bakıral ve antrenör oyuncu Hasan Barut Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’dan destek istedi. Teknik Direktör ve oyuncu Hasan Barut "7-17 yaş grubundaki çocuklarımız için kulüp olarak Futbol Akademisi kurduk. Yaklaşık 70-80 civarında altyapı futbolcusuna sahip bir kulübüz. Fairplay çerçevesinde çocuklarımıza futbol ile ilgili teknik ve temel bilgiler veriyoruz. 1996 yılından itibaren Çerkezköy’de futbolun içersindeyim. Akademide yer alan çocuklarımıza sporun dostlu ve kardeşlik içinde yapıldığını anlatmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz.”dedi. Futbolcularının hepsinin Çerkezköy’de doğmuş ve yetişmiştir olduğunu anlatan Barut, “Antrenmanlarımızı ise Veliköy sahasında gerçekleştiriyoruz. Kulüp olarak zorluk çekiyoruz ama kendi yağımız ile kavrulmaya çalışıyoruz. Sizlerden destek beklediğimiz için bugün ki ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz.”diye konuştu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Fevzipaşaspor temsilcilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederken, Oda olarak destek yapmalarının imkansız olduğunu ancak şahsı adına elinden geleni yapacağını söyledi. Kozuva, şunları dedi: “Maalesef ÇTSO olarak yönetmeliğimizde herhangi bir spor kulübüne destek olma gibi bir durum söz konusu olamaz. Ama istediğiniz destekleri çevremize yaymak için elimden geleni yapacağım. Ben ÇTSO olarak değilde kendi şahsım adına sizlere maddi yardımda bulunuyorum” diye konuştu.  Ziyarette daha sonra Fevzipaşaspor yöneticileri, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'ya, Fevzipaşaspor logosunun yer aldığı yağlı boya çalışmasını hediye etti.

Haber / Gökhan TEKER