Farımaz: Partimizden rahatsızlık duyanlar var

Geçtiğimiz hafta yapılan kongrenin ardından BBP Kapaklı İlçe Başkanı olan Cemalettin Farımaz, ekibiyle birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı

GÜNDEM 22.11.2014 18:14:00 0
Farımaz: Partimizden rahatsızlık duyanlar var

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Yönetimi, düzenlediği kahvaltı programında, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

TANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLENDİ

BBP Kapaklı İlçe yönetimi tarafından dün saat 10.00’da İstasyon Cafe’de basın mensuplarına yönelik tanışma kahvaltısı verildi. Kahvaltı programına BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, BBP Kapaklı İlçe Yönetimi ve aileleri ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

 

 

TÜRKİYE’NİN HEMEN HER İL VE İLÇESİNDE TEŞKİLATLARIMIZ VAR

Bölgedeki basın mensupları ile tanışmak için kahvaltı programı düzenlediklerini ifade ederek konuşmasına başlayan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, “BBP’nin Kapaklı’da ilçe teşkilatını kurmasından rahatsız olanlar var. BBP olarak Türkiye’nin hemen her il ve ilçesinde teşkilatlarımız var. Kapaklı’da olduğu gibi Türkiye’nin diğer noktalarında da partimizden rahatsızlıkları olanlar var” dedi.  

BİZİM DAVAMIZ BELLİ

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “BBP’den rahatsızlık duyanların rahatsızlıkları daha da artacak. Partimize katılım oldukça diğerlerinin rahatsızlıkları artacak. Bunun da farkındayız. Bizim davamız belli. Teşkilatımızın hiç kimse ile şu an için herhangi bir görüşmesi yoktur. Böyle bir şey olursa basın mensupları ile paylaşacağız.”

Haber  / Ahmet KARDEŞ