Üniversiteli öğrenciler seçim yaptı

Çerkezköy Meslek Okulu, bünyesindeki 6 bölüm için önceki gün 'Bölüm Temsilcisi Seçimi' yapıldı. Bin 143 öğrencinin oy kullandığı seçimlerde, her bölüm kendi temsilcisini seçt

GÜNDEM 21.11.2014 12:48:00 0
Üniversiteli öğrenciler seçim yaptı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) yeni Akademik yılı, Veliköy’deki yerleşkesinde açarak, eğitim-öğretime burada başlamasının ardından bölüm öğrencileri önceki gün kendi temsilcilerini seçti. Bölüm öğrencileri seçimlerde büyük bir heyecan yaşadı. Bin 143 öğrencinin oy kullandığı seçimlerde, her bölüm kendi temsilcisini seçti.

 

 BİN 143 ÖĞRENCİ OY KULLANDI

Bin 287 öğrenicinin akademik eğitim aldığı Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda, toplam bin 143 öğrenci oy kullanırken Hakla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrenci Temsilciliği’ne Osman Cebe,  Tekstil Teknolojileri Bölüm Temsilciliği’ne Ömer Atik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölüm Temsilciliği’ne Cem Dosdoğru, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölüm Temsilciliği’ne Özkan Ayan,  Lojistik Bölümü Temsilciliği’ne Melike Akyol ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Temsilciliği’ne Ebru Dönmez seçildi. 

 

OKUL MÜDÜRÜ SEÇİLENLERİ TEBRİK ETTİ

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş, seçimin ardından, bölüm temsilcilerini tebrik ederek,  “Bu seçimlerin en büyük amacı öğrencilerin üniversite yönetiminde söz sahibi olabilmeleridir. Bölüm temsilcileri bölümleri ve okulla ilgili sorunlarını, sıkıntılarını veya önerilerini okul temsilcisine ileterek okul yönetimini bu konularla ilgili bilgilendiriyor. Bölüm Öğrenci temsilcileri daha sonra kendi aralarında bir araya gelerek, okul temsilcisini seçecekler. Okul temsilcisi öğrencimiz, öğrencilere ilişkin bazı idari ve akademik toplantılarımıza da katılarak, öğrencilerin görüşlerini paylaşacak.” dedi. 

 

SİYASETÇİ GİBİ VAADLERDE BULUNDULAR

Seçim öncesi yoğun çalışma sergileyen adaylar okulda mesleki bilgilendirmelerin daha çok artması yönünde vaatte bulunurken bunun yanında seminerler, toplantılar, çalışma hayatı ile ilgili geziler düzenleme gibi vaatlerde bulundu. Yapılan seçimlerde her bölümün seçim sürecinde kendi arasında ayrı bir hareketlilik yaşaması ise dikkat çekti. Bölüm Temsilcileri vaad ettikleri projelerini önümüzdeki günlerde uygulamaya koyacaklarını belirttiler.

 

Haber/Seyit SÜREN