Süleymanpaşa 'İmece Kart' ile alışveriş mağazasını açtı

Süleymanpaşa Belediyesi sosyal yardım mağazası hizmete girdi.

GÜNDEM 21.11.2014 11:08:00 0
Süleymanpaşa

ALBAYRAK’DA KATILDI

Orta Cami Mahallesi’nde hizmete açılan sosyal yardım mağazasının açılış kurdelesini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Hülya Karaağaç birlikte keserken, açılış sonrası Başkan Eşkinat davetlilere mağazayı gezdirerek mağaza hakkında bilgi verdi.

 

İMECE KARTI İLE ALIŞVERİŞ YAPILACAK

İhtiyaç sahiplerine Süleymanpaşa İmece Kart’ın yanı sıra ikinci el giysi bağışları ile yardımların devam edeceğini belirten Süleymanpaşa Beldiye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Alım gücünün iyiden iyiye düştüğü günümüz şartlarında, sosyo-ekonomik bakımdan zayıf olan ailelere destek olmak amacıyla yapılan ikinci el giysi bağış çalışmaları ile yardımseverler ve ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurularak, toplumsal dayanışma duygusunun gelişimine de katkıda bulunmak istiyoruz. Bu bağlamda Orta Cami Mahallemizde açtığımız Sosyal Yardım Mağazamız ile sosyal belediyecilik anlayışımızı bir kez daha ortaya koyarak vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gösterdik" dedi.

 

SOSYAL YARDIM KABİNLERİNE DE BIRAKILABİLİR

Kullanılabilir durumdaki ve teslimat şartlarına uygun hazırlanmış giysilerini, ihtiyacı olanlara ulaştırmak isteyen vatandaşların Orta Cami Mahallesi Soğukkuyu Mevkii Soysal Sokak’ta bulunan Sosyal Yardım Mağazası’nın yanı sıra 100. Yıl Mahallesi İtfaiye önü ve Çiftlikönü Mahallesi otogar girişinde oluşturulan kabinlere de bırakabileceği belirtildi.

 

Marmara Haber