Kubilay, hayırsever işadamına plaketle teşekkür etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yarım kalan İmam Hatip Lisesi inşaatını tamamlayan işadamı Bayram Kızılaslan'a teşekkür ederek, plaket verdi

GÜNDEM 21.11.2014 10:19:00 0
Kubilay, hayırsever işadamına plaketle teşekkür etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kalan kısmını tamamlayan Enesler Tekstil’in sahibi hayırsever işadamı Bayram Kızılaslan’a eğitime verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

 

OKULU   DOLAŞTILAR

Çerkezköy İmam Hatip Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından yapımına başlanan ancak daha sonra maddi imkansızlıklar nedeniyle bir süre inşaatı yarım kalan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni tamamlayan Enesler Tekstil’in sahibi Bayram Kızılaslan’a teşekkür plaketi veren Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra okulu dolaştı. Kaymakam Metin Kubilay, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Enesler Tekstil sahibi Bayram Kızılaslan, Çerkezköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı ile birlikte incelemelerde bulundu.

 

EN ÖNEMLİ MESELEMİZ EĞİTİM

Okul inşaatı ile ilgili bilgi alan Kaymakam Kubilay, “Göreve başladığımdan buyana Çerkezköy’ün her alanda marka bir kent olması için yoğun bir çalışma başlattım. Bunlardan biri de Çerkezköy’ü bir ‘Eğitim Kenti’ haline getirmek. Her zaman dediğimiz gibi en esaslı meselemiz eğitim. Çocuklarımızın eğitiminden daha önemli bir meselemiz olamaz. İnşaatını gezdiğimiz Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bitirilmesi ile beraber çocuklarımız daha geniş ve ferah bir ortamda eğitim göreceklerdir. Başta Hayırsever İşadamımız Bayram Kızılaslan olmak üzere Çerkezköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı ve Dernek üyelerine, yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün hayırsever vatandaşlarımızı eğitim alanında yatırım yapmaya davet ediyorum.”dedi. Kaymakam Kubilay, İmam Hatip Lisesi inşaatının ardından İmam Hatip Ortaokulu’nu da ziyaret ederek, incelemelerini tamamladı.

 

Marmara Haber