Büyükşehir Şarköy'de hizmet binasını açtı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet binası dün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

GÜNDEM 20.11.2014 17:16:00 0
Büyükşehir Şarköy

İLK HİZMET BİNASI ŞARKÖY’E AÇILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ve her hafta bir ilçede gerçekleştirilen ‘Hizmet Kervanı’ kapsamında dile getirdiği her ilçede büyükşehir hizmet binaları olacak sözü hayata geçmeye başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ilk hizmet binası Şarköy’de açıldı.

 

5 YIL SONRA FARKLI BİR ŞARKÖY OLACAK

Şarköy Hizmet Binası açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin ilk hizmet binası Şarköy’de açmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi. Albayrak şunları söyledi: “Göreve geldiğim günden bu yana 11 ilçemizi, mahallelerimizi ve köylerimizi sürekli geziyorum. Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmaya çalışıyorum. Halkımız büyükşehirden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben, tüm ekibim ve tüm ilçe belediye başkanlarım ile birlikte Saray’ın Sefaalan’ından Şarköy’ün Terziköy’üne kadar insanlarımıza en iyi hizmeti götürebilirsek en büyük mutluluğu da biz yaşayacağız. Şarköy’e de Süleyman Başkanım ile birlikte büyük bir emek harcayacağız. 5 sene sonra bize verdiğiniz oyları ananızın ak sütü gibi size helal ettireceğiz. Biz bunu yapmaya mecburuz. 5 sene sonra farklı bir Şarköy olacak.”

 

AÇILIŞ SONRASI İLK TOPLANTI DA YAPILDI

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta da bir konuşma yaparak yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından kurdela kesilerek Şarköy Hizmet Binası hizmete açıldı. Başkan Albayrak, protokol ile birlikte binayı gezerek incelemelerde bulundu ve çalışma sistemi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Albayrak açılışın ardından yeni hizmet binasında ilk toplantısını gerçekleştirerek daire başkanları ve yetkililer ile birlikte bir durum değerlendirmesi yaptı.

 

Marmara Haber