BBP'li Farımaz mazbatasını aldı

Hafta sonu yapılan BBP Kapaklı İlçe Kongresi'nde başkanlığa seçilen Cemalettin Farımaz dün İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Serkan Yoğurtçu'dan mazbatasını aldı

GÜNDEM 20.11.2014 16:36:00 0
BBP

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çerkezköy İlçe eski Başkanı Turan Demircan’ın İl Başkanlığı’na, Yılmaz Bulut’un da Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na atanmasının ardından gözler BBP Kapaklı İlçe Teşkilatı’na çevrilmişti. Geçtiğimiz gün tek liste ile gidilen kongrede seçime katılan tüm partililerin oyunu alarak BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na seçilen Cemalettin Farımaz, dün de mazbatasını aldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Dün saat 15.00’da Çerkezköy Adalet Sarayı’na giden Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, mazbatasını Kapaklı İlçe Seçim Kurulu Başkanı 2. Asliye Hukuk Hakimi Serkan Yoğurtçu’nun elinden aldı. Farımaz’a mazbatasını teslim eden Hakim Serkan Yoğurtçu, “İlçe Başkanlığınızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz da Kapaklı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Serkan Yoğurtçu’ya teşekkür etti. Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Farımaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri daha sonra Kapaklı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Serkan Yoğurtçu ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. BBP Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Keleş, Serap Uzun ve Mustafa Öztürk de mazbatasını alan Cemalettin Farımaz’a eşlik etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ