Kadın dayanışması!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a vekalet eden CHP'li Belediye Meclis Üyesi Ayfer Dönmez'e partisinin kadınlarından destek geldi. CHP'li kadınlar Ayfer Dönmez'i Başkan Vekili olara

GÜNDEM 20.11.2014 14:29:00 0
Kadın dayanışması!

CHP’Lİ KADINLARDAN DESTEK

Dün saat 10.00’da CHP Kadın Kolları, CHP’li Meclis Üyesi Ayfer Dönmez’i ilk kez oturduğu Başkanlık koltuğunda ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve yönetimine teşekkür eden Ayfer Dönmez, “Bugün ki ziyaretiniz beni çok mutlu etti.”dedi. Herkese tek tek teşekkür eden Dönmez, “Çerkezköy Belediyesini sizlerle beraber emek vererek kazandık. Bu seçimlerde kadın kollarının ne kadar etkili olduğunu gördük. Belediye Başkanımız Vahap Akay’da kadın kollarımıza ne kadar değer verdiğini biliyoruz.” diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde göreve gelen CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve yönetimine başarılar da dileyen Dönmez, “CHP’nin daha iyi yerlere gelmesi için var gücünüzle çalışacağınıza güvencimiz tamdır.” diyerek destek verdi.

 

CHP’Lİ KADINLAR OLARAK SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Kadın Kolları olarak Çerkezköy Belediyesine vekalet eden bayan bir başkanı ziyaret etmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ise “Bugün sizleri kadın kolları ve CHP yönetim kurulunda bulunan bayan arkadaşlarla ziyaret etmek istedik. Mecliste yer alan bütün CHP’li meclis üyelerimiz ile gurur duyuyoruz. Sizleri ilerleyen yıllarda CHP Milletvekili olarak da görmek istiyoruz.” dedi.

 

Menşure Kardeş