Süleymanpaşa'nın yüzme takımı 4 altın kazandı

Tekirdağ'ın kurtuluşu dolayısıyla düzenlenen yüzme yarışlarının bu yılki etabına katılan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı, yarışlardan 4 altın 6 gÃ

SPOR 20.11.2014 12:57:00 0
Süleymanpaşa

Yarışlarda alınan başarılardan memnun olduklarını belirten Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı Antrenörü Gökçe Kıran, Tekirdağ’a ve Süleymanpaşa’ya yakışır bir takım kurmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Sporcularımız başarılı derecelerle dönmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımızı arttırarak ulusal müsabakalarda da madalyalar kazanarak şehrimizin gurur olma amacındayız. Bizlere rakiplerimizle mücadele etmemizde ekstra motivasyon sağlayan ve maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Süleymanpaşa Belediye Başkanım Ekrem Eşkinat’a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

EŞKİNAT SPORCULARI KUTLADI

Yarışlarda alınan başarılı sonuçlardan dolayı yüzücüleri kutlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise, sporun her alanında başarıyı amaçladıklarını belirterek, "Bizler gençlerimizi kötü alışkanlıklar ve onların geleceğini olumsuz etkileyecek etmenlerden kurtarıp spora yönlendirmek istiyoruz. Bu noktada Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz bünyesinde her geçen gün branşlarımız arttırıp yeni öğrencileri aramıza alıyoruz. Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımımızda oluşturduğumuz başarılı ekiplerden bir tanesi. Çocuklarımız bu turnuvada aldıkları madalyalar ile bizlerin yüzlerini güldürdü. Gelecek turnuvalarda daha da başarılı olacaklarına eminim."dedi.

 

Marmara Haber