Güneş Cafe Fast Food törenle açıldı

Güneş Cafe Fast Food, dün sat 15.30'da İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Sokak No 20'de düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

GÜNDEM 18.11.2014 17:04:00 0
Güneş Cafe Fast Food törenle açıldı

HAYIRLI OLSUN

Açılış programına Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile çok sayıda esnaf katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Ali Bozdağ, “Bugün açılışını yapacağımız bu işletmenin hem öğrencilerimiz hem de ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, işletme sahiplerine de helalinden bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

KURDELAYI BİRLİKTE KESTİLER

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın konuşmasının ardından Merkez Osmanlı Camii’nden emekli İmam Hatip Hanifi Atmaca eşliğinde dualar edildi. Güneş Cafe Fast Food adlı iş yerinin açılış kurdelasını Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile işletme sahipleri Cengiz Akçay ve İbrahim Coşkun birlikte kesti.

 

ÖĞRENCİLERE HİTAP EDEN BİR MEKAN YOKTU

Bölgede birçok lise olduğunu belirten işletme sahipleri Cengiz Akçay ve İbrahim Coşkun, “Buradaki lise öğrencilerimizin, öğle aralarında yemek yiyebilecekleri bir mekan yoktu. Bu eksikliği gördük. Sonunda da bu işletmeyi açmaya karar verdik. İşletmemizde dönerden tosta, hamburgerden yaş pastaya kadar birçok ürünü öğrencilerimizin beğenisine sunuyoruz. Üstelik fiyatlarımızı da öğrencilerimizin bütçesine göre ayarladık.” dediler.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ