Akay, Kültür Merkezi gezisine çıktı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, üç meclis üyesi ve iki birim müdür ile birlikte Türkiye'nin önemli kentleri arasında yer alan Kayseri ile Konya'ya proje araştırma gezisine çıktı

GÜNDEM 18.11.2014 14:18:00 0
Akay, Kültür Merkezi gezisine çıktı

Çerkezköy Belediyesi önümüzdeki yıl yapacağı çok kapsamlı Kültür Merkezi için proje araştırmalarına başladı. İlçeye bölgenin en mükemmel Kültür Merkezi’nin yapılması için bazı illerde Kültür Merkezleri’nin incelenerek ilçeye kazandırılması planlanıyor. Bu nedenle dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem,Serdar Ürkmez, Necmettin Çınar, Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş ile birlikte Kayseri ve Konya’da incelemelerde bulunmak için yola çıktı. Başkan Akay, Kayseri ve Konya’daki Kültür Merkezleri hakkında kapsamlı araştırma yapacağı belirtildi.

 

ÇERKEZKÖY’E YAKIŞAN BİR KÜLTÜR MERKEZİ YAPMAK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olması ve bu nedenle devamlı göç alması dolayısıyla ilçeye çok uzun yıllar hizmet verecek ve bölgede bir eşi daha olmayan, aynı zamanda örnek teşkil edecek bir kültür merkezi kazandırmak için araştırmalarda bulunduklarını ve bu nedenle daha önce Eskişehir ve  Bursa’da ki Kültür Merkezleri’ni incelediklerini, şimdide Kayseri ve Konya’da bulunan Kültür Merkezleri’nde incelemelerde bulunacaklarını anlattı. Akay, Çerkezköy’e en yakışan ve çok uzun yıllar hizmet verecek çok amaçlı bir Kültür Merkezi’nin kazandırılmasına çalıştıklarını belirtti.

 

ÇERKEZKÖY’E EN MÜKEMMELİNİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Başkan Akay, 2 gün sürecek olan Kültür Merkezi  proje inceleme gezileri sonrası Çerkezköy’e yapılacak Kültür Merkezi projesinin hazırlanarak hayata geçirileceğini belirtti. Akay, bir işi yapmış olmak için değil uzun yıllar hizmet vermesi  için en mükemmelini yapmak için çaba harcadıklarını vurguladı. Başkan Akay bu proje inceleme gezisinin Çerkezköy için çok yararlı olacağını sözlerine ekledi.

 

Haber/Seyit SÜREN