Hızlı Tren gelmeden biletleri satışa çıktı!

Çerkezköy'de tren seferlerinin yapılamadığı şu günlerde, ilçede uzun yıllardan beri seyahat acentası hizmetleri veren Çorbacıoğulları Travel Seyahat Acentası, tren bileti satmaya başladı

GÜNDEM 18.11.2014 11:39:00 0
Hızlı Tren gelmeden biletleri satışa çıktı!

Çerkezköy’den tren geçmiyor. Ancak, Çerkezköy’den tren bileti almak mümkün! Türkiye’nin birçok noktasına çeşitli otobüs ve uçak firmalarının bilet satışını yapan Çerkezköy’deki bir seyahat acentası, ilçe halkına tren bileti satış hizmetlerine de başladı.

OTOBÜS, UÇAK ŞİMDİ DE TREN BİLETLERİ SATIŞINA BAŞLADI

Çerkezköy’de 1994 yılından bu yana hizmet veren Çorbacıoğulları Travel Seyahat Acentası 2007 yılından itibaren başlattığı yurt içi ve yurt dışı tüm uçak biletlerinin satışının yanı sıra tatil paketleri, okul gezileri, kültürel gezi hizmetlerine hızlı tren başta olmak üzere tüm tren biletlerinin satışını ekleyerek, hizmet yelpazesini genişletti.

TRAKYA’DA İLK VE TEK TREN BİLETİ SATIŞ NOKTASI

Çorbacıoğluları Travel Seyahat Acentası Sahipleri Ercan ve Ahmet Çorbacı kardeşler, 2007 yılında faaliyete geçirdikleri Çorbacıoğulları Travel Seyahat firmasının bölge halkına seyahat konusunda hizmette sınır tanımadığını, kendi iş alanlarında her zaman öncü olduklarını ve müşteri memnuniyetini de ön planda tuttuklarını kaydetti. Bir dönem Çerkezköy’de Tekirdağ İl Genel Meclis üyeliği de yapan Ercan Çorbacı, “Çorbacıoğulları Travel Seyahat Acentası’nı 1994 yılında kurarak faaliyete geçirdik. Kurulduğumuz günden bu yana Trakya bölgesinde her zaman ilkleri gerçekleştirdik. 2007 yılından bu yana da bölge halkımızın ülkemizin güzelliklerini görmelerini sağlamanın yanı sıra uçak firmalarıyla anlaşıp acenteliklerini alarak tüm yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinin satışını faaliyete geçirdik. O günden bugüne kadar bu hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bunların yanı sıra tatil paketleri, okul gezileri hizmetleri de veriyoruz. Şimdi Bu hizmetlerimize Tren biletleri satışını dahil ederek hizmetlerimize bir yenisini eklemiş bulunmaktan da son derece mutluyuz.”dedi.

HIZLI TREN BİLETİ DE SATIN ALABİLİRSİNİZ

Çorbacıoğlu kardeşler, “Çorbacıoğulları Travel Seyahat olarak bundan böyle TCDD biletlerinin satışını da gerçekleştirmeye başladık. Trakya Bölgesinde ilk ve tek olarak tren biletini biz satıyoruz. Kars’a, İzmir’e, Ankara’ya, Eskişehir’e Adana’ya, Kayseri’ye, Mersin’e Sivas’a, Erzincan’a, Erzurum’a, Malatya’ya veya  başka bir ile gidecek olan vatandaşlarımız buradan tren biletlerini rahatlıkla temin edebilirler.TCDD hızlı tren biletleri dahil olmak üzere tüm tren biletlerinin satışı yapılmaktadır.”dedi.

Marmara Haber/Seyit SÜREN