Mülakata çağırılmayan Danyeli sert çıktı!

İlçe Başkanlığı için aday olan ancak parti tarafından Süleyman Soylu'nun yaptığı mülakata alınmayan Mehmet Can Danyeli, zehir zemberek açıklamalarda bulundu

GÜNDEM 17.11.2014 17:06:00 0
Mülakata çağırılmayan Danyeli sert çıktı!

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Adayı olan Eski Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, gazetelere zehir zemberek bir açıklama yaptı. Adeta aldatıldığını söyleyen Danyeli, yer yer ima yer yer doğrudan suçlamalarda bulunduğu “Süleyman Soylu ile karşılaşırsa aman İlçe Başkanlığı’nı alır!” başlığıyla yaptığı yazılı açıklamasında şunları yazdı:

 

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR

Bazı şeylerde açık konuşmak adamlığın şiarındandır. Bende burada bir kaç kelam etmek istiyorum, çünkü ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.’ bizlerin pusulası! Değerli Kamuoyu, İlçe Başkanlığı'na adaylığımı koyduğum günden beri, beni destekleyen tüm herkese minnettar olduğumu bildirmek isterim. Aynı heyecanı birlikte yaşadık. Burada şahsımı koordinatör milletvekiline tanıtırken bana niçin adaysın diye sorduklarında onlara ‘Bu dönem farklı dönem, bu dönem adaletin tescil olacağı’ dönem dediğim de hem İl Başkanımız Ahmet Akçay hem de İl Koordinatörümüz Ülker Hanım dediğimi doğrulayıp tasdiklemişlerdi.

 

BAŞBAKANIMIZ  GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇIN DEDİĞİ İÇİN ADAY OLDUM

Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ‘Gençlerin önünü açın, eğitimli gençlere ihtiyacımız var’ diye beyanat verdikleri için burada adaylığımı koyduğumu beyan ettim. İsim zikretmeden diğer aday adaylarından bazılarının kısa siyaset hayatımda yaptıklarımın hayalini dahi hayal edemeyecekleri için adaylığımı koydum. Çerkezköy'de Kızılpınar'dan Veliköy'e, Çerkezköy'e, sanayicisine, sendikasına, esnafına, roman dostlarımıza kadar hepsiyle aynı tas çorbadan içmişliğimiz var diye adaylığımızı koyduğumu beyan ettik.

 

SOYLU’NUN İLÇE BAŞKANI OLDUĞU YAŞTAYIM

İl Başkan Yardımcımız sayın Tahir Eke, bana için rahat olsun ben şahsım olarak iki kişiyi önerdim bir tanesin sensin dedi, Koordinatör Milletvekili bu adaylara göre her şeyin çok daha iyi, tek korkum 25 yaşında olman ama sen bu yola çıktığın da kimler arkanda olacak dediğinde referanslarımı saydığımda, beni doğrulayan tavrıyla bana inanç aşılamıştır. İl Başkanı Ahmet Akçay Başkanımız, Tahir Eke ve Hanifi Belindir'e benim için cevher diye hitap ettiği için inancımız tam idi. Üniversite mezunu istiyorlardı, iki tane dört yıllık bir tane iki yıllık üniversite mezuniyetim var. Genç talepleri olduğunu söylüyorlardı, Teşkilatlanma Başkanımız sayın Süleyman Soylu'nun İlçe Başkanı olduğu yaştayım.

 

NİCELERİ REFERANS OLDU

Tecrübe arıyorlardı, parti kurulduğu gün ve bugün arasında geçen gün kadar partimdeyim. Faaliyet proje diyorlardı, teşkilatımla birlikte Türkiye'de ilk 10'a giren teşkilatım. Referans istiyorlardı; Mesut İşlek, Süleyman Kozuva, belli başlı ismini veremeyeceğim milletvekilleri, Timfed Başkanımız ve daha niceleri referans oldular. Sicilin temiz olmasını istiyorlardı, o da tertemiz çıktı.

 

İSRAİL ASKERİ DİYENLERİN ADAYLIKLARI KABUL EDİLDİ

Ama malesef ki bugün Parti kurucularına, İsrail askeri olmakla suçlayan, siyonist olmakla suçlayan, ismi geçmişte farklı suç mevzularına karışmış kimselerin adaylıklarının kabul gördüğünü bizimkilerin ise kabul görmediğini görüyorum. Kesinlikle üzülmüyorum, bunu kimler planlıyorlarsa, bizlerden korkuyorlar. Korkunun ecele faydası yoktur, bizleri bugün Süleyman Soylu'nun karşısına çıkartmaya korkan zihniyetin efendileri her kimseler, yarın bu partiye ve halka hizmet edecek kimselerin önünü kapadıkları için, geçmişte nasıl olduysa bu yeni kimselerde siyaset sahnesinden silineceklerdir.

 

ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

Bu kimseler kendilerini çok iyi biliyorlar, halkta bu kimseleri biliyor. Partimin ismi zarar görmesi, makamlar zarar görmesin diye isimlerini yazmıyorum. Bunları Allah'a havale ediyorum, geçmişte yaptığım gibi. Hatırlarsınız bizleri gençlik kollarından men eden, hizmetten men eden kimselere ne olduğunu, bunlar beterleri ile karşılaşacaklar. Çünkü Gençlik Kolları ile Ana Kademenin hizmet cetveli arasında çok fark var. Şimdiden yeni ilçe başkanımıza hayırlısı olsun demek istiyorum, Rabbim partimizi asalak kullarından, soytarı kişiliklerden, sözü özü bir olmayan yel değirmenlerinden en kısa zamandan kurtarsın.

 

PARTİYE GÖNÜL VERENLERE SESLENİYORUM

Çünkü Tekirdağ'da tüm ilçeleri kaybettiren geçmiş kimselerin yerine bugün ki bu yeni kimseler vekillik döneminde de bizlere zarar vereceklerdir. Partiye gönül vermiş kimselere sesleniyorum, Genel Merkeze, Başbakanımıza ve hatta Cumhurbaşkanımıza Çerkezköy'de gördüğünüz yanlışlıkları, hataları ve adaletsizlikleri yazın. Yoksa tekrar aynı durumlara düşeceğiz. Sizler partiye gönül veren kimseler hem bu milletin hem de Çerkezköy'ün sessiz yığınları olarak kalmayın, adaletsiz ve riyakar kimselerin putlarını yıkıp, gerçek aydınlığı Çerkezköy'e bağışlayın.Saygılarımla.

 

Marmara Haber