Şeytanın bacağını kıramadık!

Kapaklıspor kendi evinde oynadığı Çorluspor 1947 maçında inanılmaz gol pozisyonlarına girdi ancak bir türlü topu filelerle buluşturamadı. Kaçan gol pozisyonlarını değerlendiremeyen temsilcimiz yediği

SPOR 17.11.2014 12:56:00 0
Şeytanın bacağını kıramadık!

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in iki güçlü ekibi Kapaklıspor ile Çorluspor 1947 önceki gün Kapaklı Futbol Sahası’nda karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı karşılaşmayı Çorlu ekibi 2-0 kazanmasını bildi.

 

TRİBÜNLER HINCA HINÇ DOLDU

Kapaklı’da önceki gün saat 12.00’da başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor şu 11 ile başladı: “Uğur, Mehmet, Hamza, Hüseyin, Ercan, Garip, Cihan, Murat, Serdar, Yasin ve Anılcan.”

Çorluspor 1947 takımı ise karşılaşmaya Ahmet Murat, Doğukan, Danho Soura, Güray, Ulaş, Mehmet Kamoğlu, Mehmet Kömürcü, Kazım, Diego, Tansu ve Ömer 11’i ile başladı. Her iki takımın da taraftarları tribünleri tıklım tıklım doldurdu.  

 

İLK TEHLİKE ÇORLU EKİBİNDEN GELDİ

Maça hızlı başlayan taraf Çorluspor 1947 takımı oldu. Karşılaşmanın 5’inci dakikasında Kapaklıspor kalesine yüklenen Çorluspor 1947’de kazanılan korner atışında topa iyi yükselen Danho Sorua, istediği kafa vuruşunu yapamadı. Kapaklıspor rakip kaledeki ilk tehlikeli pozisyonuna maçın 11’inci dakikasında girdi. Ceza sahasına sol kanattan gönderilen topta Cihan’ın şutu kaleciden döndü. Topu takip eden Serdar’ın şutu ise defanstan geri döndü.

 

SERBEST VURUŞLARDAN GOL ÇIKMADI

Karşılaşmanın 20’nci dakikasında Kapaklıspor, rakip ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Garip’in cezasahası içine gönderdiği ortada kafalardan seken top Hamza’nın önüne düştü. Hamza’nın topun gelişine vurduğu sert şut az farkla auta çıktı. Genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta 23’üncü dakikada bu kez Çorluspor 1947 takımı serbest vuruş kazandı. Kazım’ın sert şutunu kaleci Uğur kurtardı.

 

KENDİ KALESİNE ATTI

Karşılaşmadaki ilk gol maçın 25’inci dakikasında geldi. Diego’nun sol kanattan yaptığı ortada topa ters bir vuruş yapan Hüseyin, meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi. Böylece Çorluspor 1947 takımı maçta 1-0 öne geçti. İlk yarının 40’ıncı dakikasında rakibine sert giren Çorluspor 1947’li Kazım, maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Çorluspor 1947 takımının 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

OYUN GİDEREK SERTLEŞTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise Kapaklıspor oldu. Maçın 60’ıncı dakikasında orta alanda kaptığı topla kontra atağa çıkan Kapaklıspor’da topu önünde bulan Mehmet’in sert şutu az farkla auta çıktı. Maçın kalan dakikalarında oyun iyice sertleşti. Dakika 71’de rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle Kapaklısporlu Hüseyin, maçın hakeminden sarı kart gördü. Çorluspor 1947 takımının kontrolünde geçen maçın skorunu dakika 75’te oyuna sonradan giren Ozan tayin etti. Sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde topla buluşan Ozan, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-0

 

TRİBÜNLERDE TAŞKINLIK OLMADI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geniş güvenlik önlemleri aldığı karşılaşmada Çerkezköy ve Saray Emniyet Müdürlükleri’nden de takviye kuvvet geldi. Her iki takımın taraftarları da medeni bir şekilde maçı izlerken, tribünlerde herhangi bir taşkınlık yaşanmadı. Karşılaşma sonrasında Kapaklısor’un minik oyuncuları, Çorluspor 1947 takımının yabancı oyuncusu Diego ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ