İlçe Başkanlığı için sürpriz isim

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için İl Yönetimi tarafından belirlenen isimler İstanbul'da mülakata çağrıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından yap

GÜNDEM 16.11.2014 19:19:00 0
İlçe Başkanlığı için sürpriz isim

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Reşat Bahar, Tuncay Yeğin, Mehmetcan Danyeli, Hanifi Belindir ve Hasan Karaca önceki gün Tekirdağ’a giderek İl Başkanı Ahmet Akçayn ile görüştü. Yapılan görüşmeler neticesinde Reşat Bahar, Hanifi Belindir ve Hasan Karaca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından yapılacak olan mülakat içn bugün İstanbul’daki AK Parti merkez binasına davet edildi. İstanbul’a çağrılan 3 isim arasına Ercan Erdoğan da sürpriz bir şekiğlde dahil edildi.

SOYLU MÜLAKATLARA HASAN KARACA İLE BAŞLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, adaylarla mülakata başlamadan önce AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ile kısa bir görüşme yaptı. Süleyman Soylu mülakatlara saat 18.45’te İlçe Başkanlığı adaylarından Hasan Karaca ile başladı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için yapılan mülakatların yaklaşık 2 saat içinde tamamlanması beklenirken, İlçe Başkanı’nın hangi isme verileceği ise merak konusu oldu.

Ayrıntılar gazeteniz Marmara Haber’de…