Klima patladı hastane ambulans vermedi!

Cumartesi günü öğleden sonra Fevzipaşa Mahallesi'nde soğutma üzerine faaliyet gösteren bir işyerinde belirlenemeyen bir nedenle klima patladı.

GÜNDEM 15.11.2014 22:00:00 0
Klima patladı hastane ambulans vermedi!

Patlamanın etkisiyle etrafa saçılan metal parçaları işyerinde çalışan ve o sırada da dışarıda arkadaşları ile çay içen 27 yaşındaki Ali Dede’nin yüzüne isabet etti. Dede’yi kanlar içinde gören arkadaşları kendi imkanları ile Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Dede’nin yüzünde ve göz kapağında yırtık, kafasında ise kırık olduğu tespit edildi.

Klima patlaması sonucu yüzünden yaralanan Dede’nin ilk müdahalesinin ardından tam donanımlı hastaneye sevk edilmesi gerekti. Devlet Hastanesi personelinin ambulans vermeyeceklerini belirtmesi üzerine kazazede Ali Dede’nin yakınları ile hastane personeli arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Ali Dede’nin yakınları Çerkezköy Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından, yaklaşık üç saat boyunca acil servisinde bekletildiğini iddia etti. Hasta yakınları daha sonra çağırdıkları özel bir ambulans ile Dede’yi İstanbul’da bulunan Dünya Göz Hastanesine sevk etti. Yaşanan ambulans krizi ile ilgili olarak Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. 

Marmara Haber