Vali'ye burs teşekkürü

Edirneli roman ve dezavantajlı üniversite öğrencileri, 'Teşekküler Sayın Valimiz' yazılı pankart hazırlayarak, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'e kendilerine sağladıkları burs imkanından dolayı teşek

GÜNDEM 15.11.2014 14:25:00 0
Vali

VALİ 35 ÖĞRENCİYE BURS SAĞLADI

Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TROYDEM) Başkanı Erkan Makas, dernekleri tarafından tespit edilen 35 dezavantajlı ve roman üniversite öğrencisine Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in girişimleriyle burs verildiğini hatırlatarak, "Biz öncelikle kız çocuklarımızın eğitimi için destek vermeye hazır bulunmaktayız. Eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı sayın valime çok teşekkür ediyorum. Bu tür eğilimlerin diğer kurumlardan da destek görmesini istiyoruz. Derneğimizin amacı budur. Biz, eğitime destek vermeye hazırız. Bu konuda duyarlı kurumların, bizlere tespit edilen öğrencilere yardım etmesini talep ediyoruz" dedi.

 

HEDEFİMİZ 400 TANE ÖĞRENCİYE BURS ÇIKARTMAK

Dezavantajlı ve roman çocukların eğitimleri için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Makas, "Hedefimiz 400 tane öğrenciye burs çıkartmak. Çünkü her şeyden önemlisi eğitimdir. Bu yardımların artmasını bekliyoruz" diye konuştu.

 

Marmara Haber