Tekirdağlılar'dan Anıtkabir'e kurtuluş ziyareti

Ankara'daki Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti

GÜNDEM 14.11.2014 20:38:00 0
Tekirdağlılar

Merkezi Ankara’da bulunan Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği 13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşu nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etti.

Anıtkabir’e gerçekleştirilen ziyarette Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Recep Posos, Genel Başkan Yardımcıları Hakan Yurdakul, Tevfik Güldaş, Ercan Geyik ve Genel Sekreter Canan Gürsoy Çarıkçı ve Tekirdağ Milletvekili  Bülent Belen, Tekirdağ Eski Valilerinden Zeki Şanal, Güney Çakırer, Behzat Erten, A. İhsan Erdağ ve çok sayıda Tekirdağ’lı ile birlikte Mozoleye Çelenk koydu.

TEKİRDAĞ’IN KURTULUŞU NEDENİYLE HUZURUNDAYIZ!

Daha sonra Genel Başkan Recep Posos beraberindekiler ile birlikte Misak-ı Milli kulesine geçerek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Posos, deftere şunları yazdı:

“ Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; Bugün Tekirdağ’ımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92.yıl dönümü sebebi ile huzurundayız.

Aziz ATAM; Başta siz ve bu topraklar uğruna canını vermiş Şehitlerimize sonsuz Saygı veŞükranlarımızı sunarız.

Bizler Arıburnu’nda, Conkbayırı’nda kahramanca mücadele vermiş ve Şehit olmuş 57. Alayın torunları olarak mazinin derslerini unutup, fikirlerini inkâr eden ve yerenlere karşı manevi mirasın olan İlim ve Aklımız doğrultusunda Aydınlık yarınlar için çalışacak ve Amaçlarımızdan asla taviz vermeyeceğiz.

Atam; Kalp ve Vicdanımızda sarsılmaz bir itimat ile gösterdiğin hedefe; Emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Rahat uyu, Ruhun Şad olsun.”