MANDALI TAKTİĞİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sıkıştığında devreye soktuğu her zaman ki 'Taktiğini' bir kez daha işletmeye başladı! Hakkında suçlamada bulunduğu, iddialar ileri sürdüÄ?

GÜNDEM 14.11.2014 20:22:00 0
MANDALI TAKTİĞİ

Geçtiğimiz hafta sonunda Kapaklı’da bir kafede basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın eski zabıtası Cüneyt Enez, akılalmaz ididalarda bulunmuş, suçlamalar yapmıştı. Birçok gazetecinin bulunduğu basın toplantısında eski zabıta memuru Enez’in dillendirdiği iddiaları sorumlu gazetecilik anlayışı kapsamında Marmara Haber de kimseyi suçlamadan gündeme taşımıştı.

KALDIRIN TEHDİDİ!

Kapaklı Belediye Başkanı yukarda belirttiğimiz gibi hakkındaki iddialara açıklık getirmek yerine, iddiaların haber olmasına tepki gösterdi. Mandalı, gazetemize avukatı aracılığıyla gönderdiği hiçbir yasal geçerliliği olmayan yazı ile Marmara Haber’i ‘İhtar?(!)’ ettiği yetmemiş gibi bir de haberlerin internet sayfalarımızdan kaldırılmaması halinde hakkımızda suç duyurusunda bulunacağı tehdidinde bulundu!

SÜTUNLARIMIZ HERKESE AÇIK!

Hakkındaki iddiaları, ‘Hakaret’ olarak gösterip, bu hakareti de sanki Marmara Haber Gazetesi yapmış gibi ‘İhtarname’ çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya bir hatırlatmada bulunarak, sütünlarımızın herkese açık olduğunu kimseye hakaret etmemek kaydıyla herkesin bu sütunlardan hakkındaki iddialara yanıt verebileceğini belirtiyoruz. Ayrıca, Marmara Haber Gazetesi'nin Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın zor günlerinde hakkındaki isnatlara karşı verdiği cevaplar ve savunmalarını da bu sütunlara taşıdığının hem kendisi hem de kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz. Son olarak, haberlerimizin, hakkında birçok suçlamanın olduğu Cüneyt Enez’in kendini savunma hakkına saygı göstermekten başka bir şey olmadığını belirtiriz.

BİZ DEĞİL O SUÇLADI!

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın eski zabıtası Cüneyt Enez, 5 Kasım 2014 tarihinde Kapaklı Organize’de bir kafede basın toplantısı düzenlemiş ve birçok iddia ortaya atmıştı. Bir taraftan bir takım iddialar ileri süren Cüneyt Enez, diğer yandan kendini savunduğu açıklamalarında, “Başkanın yakınları, sağda solda yaptıkları konuşmalarda ‘Cüneyt beni vuracak’ diye söylemlerde bulunuyor. Ben bunu söyleyenlerin dükkanının önünden bile geçmiyorum. Yarın öbür gün bu adamlara bir şey olsa benden bilecekler. Bunun için emniyete giderek, hakkımdaki söylentilerin asılsız olduğunu da söyledim. Geçtiğimiz yıllarda Belediye Başkan Vekilini vurdum, doğrudur. Mahkememiz devam ediyor. Neyse cezamız çekeceğiz. Ama o da sütten çıkmış ak kaşık değildi. Belediyede yaptığı yolsuzluklarla bugün emlakçılık yapıyor.” demişti. Enez, ayrıca, 20 yıldır Kapaklı’da yaşadığını belirtirken, “Bir tek eski Belediye Başkan Vekili ile olayımız oldu. 5,5 yıllık belediyecilik görevim boyunca başkanın birçok pisliğini örttüm.” diye ilginç bir iddia ortaya atmıştı.

Enez konuşmasının bir bölümünde ise, “Ne zaman belediyenin önünden geçsem hemen 155’i arıyorlar. Başkana bir şey yapmamdan korkuyorlar. Ben başkana bir şey yapacak olsam her yerde yaparım. Benim başkanla bir işim yok! Boş yere cezaevine girmekten bıktım.”diye yakınmıştı.