Kurtuluş konserinde Yıldız İbrahimova coşturdu

Dünyaca ünlü Türk asıllı Bulgar caz müziği sanatçısı Yıldız İbrahimova ile Tahir Aydoğdu, Bilgin Canaz ve Hakan Ali Toker'in yer aldığı Tanini Trio müzik grubu, 13 Kasım Tekirdağâ€??

GÜNDEM 14.11.2014 14:58:00 0
Kurtuluş konserinde Yıldız İbrahimova coşturdu

SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde dünyanın önde gelen doğaçlama yeteneğine sahip caz sanatçıları arasında yer alan ve dört oktavlık sesi ile öne çıkan İbrahimova’ya eşlik eden Tanini Trio grubu da yaptığı müzik ile salonu tıklım tıklım dolduran seyircilerin gönlünü fethetti.

 

10. YIL MARŞI SÖYLENDİ

Konser sonrası 10. Yıl Marşını seslendiren İbrahimova ve Tanini Trio müzik grubuna sanatseverler de ayağa kalkarak eşlik etti.  Büyük bir coşku içinde geçen konserin ardından sanatseverler ile fotoğraf çektirip albüm imzalayan İbrahimova, kurtuluş gününü verilen konserle coşku ile kutladıklarını belirterek, "Şehrinize ilk defa geldim. İlk defa Tanini Trio grubu ile çalıştım ve belki de ilk defa bu kadar coşkulu bir seyirci topluluğu ile karşılaştım. Benim için unutulmaz bir gece oldu. Başta konser için bizi davet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat olmak üzere hepinize teşekkür ederim" dedi. Konsere Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Tekirdağ eski Milletvekili Mehmet Nuri Saygun ve sanatseverler katıldı.

 

Marmara Haber