Düğün dernek altınları PTT'den

PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, bir yıl önce başladıkları altın satışında her geçen gün talebin arttığını belirterek, özellikle düğün derneklerde takılan düşük g

GÜNDEM 13.11.2014 14:44:00 0
Düğün dernek altınları PTT

PTT’nin bir yıldır satışına başladığı altınlara her geçen gün talep artıyor. Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, PTT’nin altın satışına başladığı günden bu yana vatandaşların altın ihtiyaçlarını PTT’den karşılamaya başladığını söyledi. Arslan, “PTT altınlarına her geçen gün talep artıyor.”dedi.

 

KUYUMCULARDA FİYAT NEYSE PTT’DE O

Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, PTT gişelerinde bir yıldır yarım gram, bir gram ve çeyrek altın satışlarının yapıldığını belirterek, “PTT’nin tüm Türkiye genelindeki şubelerinde olduğu gibi PTT olarak Çerkezköy’ de de altın satışları gişelerimizden yapılıyor. Altın satışları kuyumcularda fiyat ne ise PTT’de aynıdir. Vatandaşlarımız özellikle düğün dernek için gerek yatırım için PTT altınlarını rahatlıkla alabilir.”dedi.

 

 VATANDAŞLARIMIZ PTT GİŞELERİNDEN TEMİN EDEBİLİR

PTT tarafından satılan altınların kuyumcuların almadığını belirterek, vatandaşlarımız bizden aldıkları altınları tekrar getirip bize, PTT’ye satabilirler. Arslan, şunları kaydetti: “Bizim sattığımız altınları kuyumcular tepki gösterdikleri için bozmuyor. Yani vatandaş satmaya gittiğinde kuyumcular almıyor. Ama biz alıyoruz. Bu nedenle hiçbir sorun yok! Birçok vatandaşımız bu konuda rahat olduğu için PTT’nin sattığı altınları gönül rahatlığıyla alıyor ve talepte her geçen fazlalaşıyor.  Vatandaşlarımız gişelerimizden altın temin edebilirler.”

 

VATANDAŞLAR PTT’NİN ALTIN SATMASINDAN MEMNUN

Çerkezköylüler  PTT’nin  altın satışı yapmasından son derece memnun olduklarını ve her zaman PTT gişelerinden ihtiyaçları olan yarım gram, bir gram ve çeyrek altını rahatlıkla bulduklarını dile getiren Arslan, PTT’de altın satışlarının başladığı günden bu yana da bir sıkıntı yaşamadıklarını kaydetti. Arslan, PTT’nin özellikle düğün dernek gibi yerlerde takı olarak en çok takılan altınların satışını yapmış olmasından da son derece memnunluk duyduklarını ifade ettiler.

 

Haber/Seyit SÜREN