Aydın esnaf Edirne esnafını ziyaret etti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Algün ve Yalçın Pektaşoğlu, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDE

GÜNDEM 13.11.2014 14:28:00 0
Aydın esnaf Edirne esnafını ziyaret etti

AYDIN’DAN EDİRNE’YE AB ZİYARETİ

Aydın ESOB tarafından gerçekleştirilen ziyarette EDESOB Başkanı Emin İnağ, EDESOB Başkan Vekili Mehmet Özkan ve EDESOB Genel Sekreteri Özay Güngören hazır bulundu. Aydın ESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın ESOB olarak Avrupa Birliği projelerine ağırlık verme kararı aldıklarını belirterek, bu konuda oldukça tecrübeli olan EDESOB’u bilgi alışverişi yapmak üzere ziyaret ettiklerini belirtti. Çetindoğan, "Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Edirne ESOB ile sürekli görüş alışverişinde bulunuyor. Birlik Başkanımız Emin İnağ ile sürekli görüşüyoruz. Yaptığımız planlamada Aydın ESOB olarak Avrupa Birliği projelerine ağırlık vererek esnaf ve sanatkarlarımıza önemli hizmetler yapmayı hedefliyoruz. EDESOB uzun yıllardır Avrupa Birliği projeleri yürütüyor. Bu konuda bilgi alışverişinde bulunmak üzere Edirne’ye geldik" dedi.

 

UZUN YILLARDIR AB PROJELERİNİ TAKİP EDİYORUZ

Esnaf ve sanatkar teşkilatının Türkiye çapında en örgütlü ve yaygın teşkilat olduğunu belirten EDESOB Başkanı Emin İnağ, her zaman yapılan çalışmaları paylaştıklarını belirtti. İnağ, "Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile uzun yıllardır bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Yapılan çalışmaların paylaşılması ve ortak hareket edilmesi çok önemlidir. Biz Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak uzun yıllardır Avrupa Birliği projesi yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalar konusunda üst kuruluşumuz olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonunda da brifing şeklinde paylaştık."diye konuştu.

Yapılan toplantıda Aydın ESOB Yönetim Kurulu Üyelerine, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odları Birliği Başkanı Emin İnağ ve EDESOB Genel Sekreteri Özay Güngören tarafından Avrupa Birliği Projeleri konusunda bilgi verildi.

 

Marmara Haber