Karagöz'e son görevi sevenleri yaptı

Önceki gün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz'ün de yiyeni olan Kapaklı Belediyesi personeli Özkan Karagöz, dün kala

GÜNDEM 12.11.2014 16:14:00 0
Karagöz

Önceki gün İstanbul Vakıf Gureba Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada, enfeksiyon kapması sonucu hayatını kaybettiği ileri sürülen Özkan Karagöz (40), kalabalık bir cemaat tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Yerel seçimlerde kapatılan Karaağaç Belediyesi’nin Satın Alma Sorumlusu görevini yürüten Özkan Karagöz, Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevliydi.

 

KALABALIK BİR CEMAAT TARAFINDAN YOLCU EDİLDİ

Genç yaşta hayatını kaybeden Özkan Karagöz için dün Erkaynak Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker,  Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı  Atilla Can, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Necati Karaoğlu,  ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, AK Parti Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, kapatılan Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, MHP Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu,  Büyükyoncalı Eski Belediye Başkanı Necati Sezer,  Pera Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk,  Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, siyasi parti temsilcileri,  muhtarlar, esnaf ile Karagöz ailesinin yakınları katıldı.

 

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Özkan Karagöz sevenlerinin gözyaşları arasında İstasyon Mezarlığında toprağa verildi. Cenazenin ardından Karagöz’ün babası Bekir Karagöz, amcaları Serkan ve Selahattin Karagöz taziyeleri kabul etti.  Evli ve 1 çocuk babası olan Özkan Karagöz, 5 yıl boyunca Karaağaç Belediyesi’nde görev yapmış, belediyenin kapanması ile birlikte Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne geçmişti.

 

SAFRA KESESİ AMELİYATI OLMUŞTU

Hayatını kaybeden Özkan Karagöz, karaciğerindeki enzim değerlerinin yükselmesi üzerine Çorlu’da bir hastanede tedavi olmaya başlamıştı. Karagöz, daha sonra safra kesesine stent takılması istemiyle Vakıf Gureba Hastanesi’ne sevk edilmişti. Burada safra kesesi ameliyatı olan Karagöz’ün, servise çıkarıldıktan sonra safra kesesi enfeksiyon kaptığı öne sürüldü. Daha sonra yoğun bakıma alınan Karagöz’ün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

 

Seyit SÜREN