Vali Civelek'den kurtuluş mesajı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 10.11.2014 13:26:00 0
Vali Civelek

92. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ

10 Kasım 1922 yılında düşman işgalinden kurtarılan Kırklareli’nin 92 kurtuluş yıldönümü olduğunu hatırlatan Vali Civelek şunları dedi: “İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünün sevinç ve gururunu yaşıyoruz. 92 yıl önce kazanılan bu zafer, Kırklarelililerin bağımsızlığa verdiği önemin en büyük kanıtıdır. Büyük bir cesaretlilik örneği sergileyen ecdadımız dünyanın örnek aldığı müthiş bir mücadele sonucunda güzel Kırklareli’mizi ve vatanımızı düşman işgalinden kurtarmış ve bizlere büyük mirası emanet etmişlerdir. Milli birlik ve beraberlik ekseninde acılı, sıkıntılı ve esaret dolu yıllar sona ermiştir.”

 

TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

Vali Civelek mesajını şöyle tamamladı:”Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kutsal vatan topraklarımızın her bir karışı içingöğsünü siper eden tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anarken; tüm Kırklareli vatandaşlarımızın Kurtuluş Bayramını kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum”