Kaliteli kentsel yaşam semineri sona erdi

'Kentsel Yaşamda Kalite İçin Kişisel ve Kurumsal Gelişim' konulu eğitim semineri sona erdi

GÜNDEM 7.11.2014 17:44:00 0
Kaliteli kentsel yaşam semineri sona erdi

Çerkezköy Kent Konseyi’nin Çerkezköy Etüd Merkezi işbirliği ve Çerkezköy Belediyesi’nin desteği ile 3-7 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen ‘Kentsel Yaşamda Kalite İçin Kişisel ve Kurumsal Gelişim’ konulu eğitim semineri dün saat 16.00’da sona erdi. Seminer sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dört gün boyunca seminerde eğitim veren Cüneyt Örkmez’e bir plaket vererek teşekkür etti.

 

SEMİNER YARARLI OLDU

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, seminerin yararlı olduğunu belirterek, “3-7 Kasım tarihleri arasında beş gün devam eden Kentsel yaşamda kalite için Kişisel ve Kurumsal konulu seminerimize ilginin yoğun olması bizleri mutlu etti. Semineri veren değerli hocamız Cüneyt Örkmez’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu seminerin gerçekleşmesinde işbirliği yaptığımız Çerkezköy Etüd Merkezi sahibi Pınar Satmaz Hanım’a ve desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Cüneyt Hocamız’ı bu seminer vasıtasıyla tanımaktan da çok mutlu olduk. Her zaman Çerkezköy’e kendilerini bekliyoruz. İyi ki kendisini bu seminer vesilesiyle tanıdık.”diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’Ü ÇOK SEVDİM

Karagöz’ün ardından konuşan seminerin eğitmeni Cüneyt Örkmez seminer nedeniyle geldiği Çerkezköy’de gördüğü sıcak ve büyük ilgiden son derece memnun ve mutluluk duyduğunu belirtti. Örkmez, “Öncelikle şahsıma gösterilen sıcak ilgiden dolayı  herkese çok teşekkür ediyorum. Ben Çerkezköy’de çok farklı eğitim öğretim ortamı gerçekleştirdim. Çerkezköy’de böyle bir eğitimin olması farklı oldu. Çerkezköylüleri çok sevdim. Seminerin böylesine ilgi göreceğini ummuyordum. Gösterilen ilgiden de son derece mutluluk duydum. İnşallah başka bir seminerde yine sizlerle birlikte olmayı ümit ediyorum.”dedi.

 

SİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLU OLDUK

Seminer kapanış töreninde hazır bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise Örkmez’in ardından yaptığı konuşmada, “Bu seminer ilçemizde bu güne kadar gerçekleşen seminerlerden çok farklı bir seminer olduğunu gördük. Kişisel eğitim anlamında seminere katılanların bilinçlenmesi ve bu bilinci de yaymalarını düşündüğümüzde seminerin ne denli anlamlı ve önemli olduğunu ortaya çıkıyor. Cüneyt Örkmez hocamızı Çerkezköy’de ağırlamaktan memnunluk duyduk ve verdiği bu seminer içinde kendisine teşekkür ediyorum. Kişisel eğitim anlamında önümüzdeki zamanlarda da sizi Çerkezköy’de görmek istiyoruz. Sizlerle birlikte olduğumuz içinde mutluluk duyduk. Çerkezköy Etüd Merkezi sahibi Pınar Satmaz hanıma da katkıları nedeniyle  teşekkür ediyorum.”dedi.Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cüneyt Örkmez’e plaket vererek, teşekkür etti. Ardından da seminere katılanların Cüneyt Örkmez’e  bir sürprizi vardı. Seminerin katılımcıları, Örkmez’e pasta keserek teşekkür etti. Örkmez  44. yaş günü pastasını alkışlar eşliğinde kesti ve bu güzel sürpriz için öğrencilerine teşekkür etti. 

 

Marmara Haber/Seyit SÜREN