Havacılığın gelişimine katkı sağlıyorsunuz

THK'nın Model Uçak Kursu'nu ziyaret eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, "Havacılığımızın bu günkü durumundan çok daha ileri seviyelere getirmek sizlerin elinde. Sizler yapm?

GÜNDEM 7.11.2014 14:03:00 0
Havacılığın gelişimine katkı sağlıyorsunuz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir önceki gün ilçe yönetimi ile birlikte Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin Model Uçak Kursunu ziyaret etti. Başkan Demir, gençlerin Türk havacılığının gelişimine katkı sağlayacaklarını belirtti.

 

AMACIMIZ UÇAK BİR TÜRK ULUSU YARATMAK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve ilçe yönetiminin THK Çerkezköy Şubesi’nin Model Uçak Kursu’nu ziyaretinde THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül tarafından karşılandı. Başkan Zümbül, kursların başladığını ve kurslara katılan tüm öğrencilerin  özverili ve titiz çalışma sergilediklerini söyledi . Başkan Mustafa Zümbül, “THK amacı uçan bir Türk ulusu yaratmaktır. Bu nedenle gençlerimizi havacılık konusunda bilgilendiriyor ve havacılığın ne denli önemli olduğunu belirtiyoruz. Şubemizde açtığımız model uçak kursları ile ileride havacılığımızın gelişiminde katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Şu an açtığımız kursumuzda ATA Uçak Modeli’ni yapıyoruz. Kursa katılan öğrencilerimize eğitimler sertifikalı eğitimcilerimiz tarafından veriliyor ve her öğrencimiz çalışmalarını titiz şekilde sürdürüyor. Kurslarımıza devamlı ilginin olması da bizleri çok mutlu ediyor.”dedi.

 

 HAVACILIĞIMIZIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAKSINIZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, ziyaret sırasında öğrencilerin çalışmalarını bir süre izledikten sonra her birini özverili ve dikkatli çalışmaları nedeniyle tek tek tebrik etti. Demir daha sonra şunları söyledi: “Siz gençlerimiz ülkemizin geleceğisiniz. Bu nedenle sizlere her alanda büyük görevler düşüyor. Özellikle havacılığımızın bu günkü durumundan çok daha ileri seviyelere getirmek sizlerin elinde. Sizlerin havacılığımıza önemli katkı sağlayacağınıza ve çok daha ileri seviyelere getirerek geliştireceğinize inancımız tamdır. Bu gün burada sizlerin özverili ve titiz çalışmalarınızı gururla izledim. Model uçak deyip geçmeyin. Bu gün model uçak yaparsınız yarın ise daha gelişmiş şekilde bir uçak yaparsınız. Dediğim gibi sizler bizlerin ve ülkemizin geleceğisiniz. Sizler yapmış olduğunuz bu model uçaklarla da havacılığımızın gelişimine katkı sağlıyorsunuz. Sizlerin her alanda başarılı olacağınıza inanıyor ve sizlerle gurur duyuyoruz.”dedi.Başkan Demir ve yönetimi daha sonra THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, kurs öğretmenleri ve öğrencileriyle günün anısına toplu olarak fotoğraf çekildi.

 

Haber/Seyit SÜREN