CHP bu kez Kent Konseyi'ni ziyaret etti

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, yeni yönetimiyle birlikte başlattığı nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Demir ve yönetimi son olarak Çerkezköy Kent Konseyi'ne nezaket ziyaretinde bulundu

GÜNDEM 7.11.2014 13:11:00 0
CHP bu kez Kent Konseyi

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir önceki gün ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ü makamında ziyaret etti.Karagöz Kent Konseyi olarak Çerkezköy’ün gelişiminde katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Demir’de Kent Konseyi’nin Çerkezköy’e çok şeyler kazandıracağına inandığını söyledi.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN VARIZ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ettikten sonra şöyle konuştu: “Çerkezköy Kent Konseyi olarak ilçemizin gelişimine önemli şekilde katkı sağlamak için projeler üretiyoruz. Amacımız ilçemizin çok daha iyi yerlere gelmesidir. Bu konuda belediyemizle birlikte hareket ederek ilçemizi gelecek nesillere çok daha ileri bir düzeyde bırakacağız. Herkes bulunduğu mevkide ve kendi alanında ilçenin gelişimine katkı sağlamalı düşüncesindeyim. Kent konseyi olarak bizim bu konuda sorumluluklarımızın fazla olduğunu düşünüyorum. Bizler hiçbir ücret almadan özverili bir şekilde burada görev yapıyoruz.”

 

ÜÇ TOPLANTIYA GELMEYEN ÜYELİKTEN ÇIKARTILIYOR

Çerkezköy’ün gelişimi için ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Karagöz sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şekilde de yılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent konseyine üye olacakları her toplantımıza gelmeleri gerekiyor. Ve haftada en az birkaç saatini burada harcamaları da lazım. Eğer art arda yapılan 3 toplantıya katılmayan üyemiz olduğunda onu üyelikten çıkarıyoruz. Dediğim gibi burada görev alan özverili şekilde çalışma sergilemeli. Her önüne gelen istediği gibi hareket ederde toplantılara katılmaz ise verim alınamaz bu düşünceyle üye olan arkadaşlarımıza bunu söylüyoruz. Kent Konseyinde görev yapmak o il yada ilçenin önemli bir kurumunda görev yapmaktır.”dedi.

 

SOSYAL AKTİVİTELERDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Başkan Serkan Karagöz Çerkezköy Kent Konseyi olarak birçok konuda sosyal aktivitelerde gerçekleştirdiklerini ve bu sosyal aktivitelerle ilçenin sosyal yaşamını hem renklendirdiklerini hem de sosyal yaşamı canlandırdıklarını belirtti. Başkan Karagöz, şunları dedi: “Kent konseyi olarak okula gitmeyen çocuklarımızın okula gitmelerini sağlamak için girişimlerde bulunduk. Tiyatro kursu açtık, satranç kursu açtık, mektup yarışması düzenledik ve rölyef kursu başlattık. Bu kurslarla da ilçemizin sosyal yaşamını renklendirerek sosyal yaşamın daha üst noktaya çıkmasına katkı sağlıyoruz. Proje gurubumuzda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Projelerimizle de kentimizin gelişimine katkı sağlayacağız.”diye konuştu.

 

ÇOK ŞEY KAZANDIRACAĞINIZA İNANIYORUZ

Karagöz’ün açıklamalarını dinleyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. Başkan Demir, “Kent Konseyi olarak Çerkezköy’e çok şeyler kazandıracağınıza inanıyoruz. Kent Konseyi’nin güçlü olması lazım. Sizlerin oluşturduğu güçlü yönetiminizin başarılı olacağına inanıyoruz. Sizlerin kentimizin gelişimi konusunda hazırlayacağınız projelerinde kentimize değer katacağına içtenlikle inanıyorum. Sizlerin çalışmalarınıza her zaman destek vereceğiz.”açıklamalarında bulundu.

 

Marmara Haber/Seyit SÜREN