CHP'li Erdağ'dan Çerkezköy'e bir dizi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tekirdağ Milletvekilliği'ne soyunan Doç Dr. Ali İhsan Erdağ dün CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını, Belediye Başkanı Vahap Akay'ı,Çerkezköy Şoförle

GÜNDEM 6.11.2014 17:39:00 0
CHP

ZİYARETLERE CHP’DEN BAŞLADI

2015 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde CHP’den Tekirdağ Milletvekili aday adaylığını açıklayan Doç Dr. Ali İhasan Erdağ dün Çerkezköy’de önce CHP İlçe Teşkilatını ziyaret edrerek İlçe Başkanı Hasan Demir ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Doç Dr. Erdağ, ziyarette 1970 Tekirdağ Barbaros doğumlu olduğunu belirterek, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu olduğunu Almanya’da master ve doktora yaptığını Türkiye’ye döndükten sonrada Adli Yargı Hakim adayı ve Ceza Hukuku ve Ceza Muhakemesi Hukuku öğretim üyesi olarak çalıştığını anlattı.

AİLECE CHP’LİYİZ

Ziyarette bir dizi açıklamalarda bulunan Erdağ şunları dedi: “Biz Aileyce Cumhuriyet halk Partiliyiz. Atatürk’ün kurduğu partiya sahip çıkmak olduğu gibi bizim başka bir partide görev almamız asla mümkün değildir. Atatürk’ün kurduğu bu koca çınarın yapraklarından biriyiz. Seçim Gençlik ve Kadın Kolları olmadan kazanılamaz. Bu nedenle gençlerimize, kadınlarımıza seçimlerde büyük görevler düşüyor. Seçimlerde de görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına da inanıyorum. Ben aday olurum seçilirim ya da olamam. Olsam da olmasam da bu güne kadar hep partimin yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Her zaman CHP’liliğimle onur ve gurur duydum. Benin kızgınlığım bozuk düzenle. Bu düzen artık değişmeli bunu da değiştirecek olan varsa o da Cumhuriyet Halk partisidir. Size sevgili meslektaşım ve biricik eşimi tanıtmak istiyorum. Eşim her zaman benim yanımda ve en büyük destekçimdir. Nasıl rahmetli Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Hanım devamlı onun yanında olmuş ise eşimde aynı şekilde benim hep yanım da. Bu nedenle size 2. Rahşan Hanım dediğim sevgili biricik eşim Şeyda Erdağ’ı tanıtmaktan da gurur duyuyorum.”dedi.

BAŞARILAR DİLERİZ

Erdağ’ı dinleyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, “Öncelikle ziyaretiniz nedeniyle size teşekkür ediyoruz. Daha milletvekilli aday adaylığında henüz resmi bir açıklama yok! Ama sizin aday adayı olacağınızı belirtmeniz ve önümüzdeki günlerde de bu şekilde aday adaylarının çoğalması partimizin güzelliği olacaktır. CHP Çerkezköy ilçe Teşkilatı olarak bizler her zaman partimizin başarılı olmasını istiyoruz ve bu yönde de çalışıyoruz. Sizlere başarılar diliyor ve yolunuz açık olsun diyorum.”dedi.

ERDAĞ İKİNCİ ZİYARETİNİ BAŞKAN AKAY’A YAPTI

Erdağ CHP İlçe Teşkilatı’nın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Erdağ, 9 Kasım’da Aday Adaylığını Barbaros’ta resmen açıklayacağını belirterek, ziyaret amacının da aday adaylığını açıklayacağı programa davet niteliği taşıdığını belirti. Erdağ, Başkan Vahap Akay’a görevinde başarılar diledi.

ÜLKEMİZ ADINA HAYIRLI OLSUN

Başkan Vahap Akay, ziyaret nedeniyle Erdağ’a teşekkür etti . Başkan Akay, “Aday adaylığınız ilimiz adına Ülkemiz adına hayırlı olsun. Seçimlerde herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalı. Halkımız artık CHP’yi iktidar olarak görmek istiyor. Bu nedenle çok çalışılacak. Hem de yılmadan yorulmadan. İnanarak birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir çalışma başarıyı getirecektir. İnanıyorum ki 2015 genel seçimlerinde CHP iktidar olacak.”dedi.

Erdağ, beraberinde eşi Şeyda Erdağ, kardeşi CHP Barbaros Belde Başkanı Fethi Erdağ ve yanındaki partililerle birlikte daha sonra Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar odası ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Marmara Haber/Seyit SÜREN