CHP THK ve Kızılay'ı ziyaret etti

CHP'nin yeni İlçe Başkanı Hasan Demir yönetimi ile birlikte başlattığı nezaket ve tanışma ziyaretlerine devam ediyor. Demir ve yönetimi son olarak THK ve Kızılay Çerkezköy Şubeleri'ne ziyar

GÜNDEM 6.11.2014 16:36:00 0
CHP THK ve Kızılay

CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi dün saat 11.00’de Kızılay Çerkezköy Şube Başkanlığı  ve THK Çerkezköy Şube Başkanlığını ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Binası’nın üst katında aynı yerde hizmet veren Kızılay Çerkezköy Şube Başkanlığı ve THK Şube Başkanlığına gerçekleşen ziyarette Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut ve THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül CHP İlçe Yönetimini kapıda karşıladı.

SİYASİ PARTİLERE AYNI MESAFEDEYİZ

Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut,  ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ettikten sonra Kızılay olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, “Ülkemizde sivil toplum örgütleri önemli kurumlardır. Sizlerde siyasi parti mensubu olmanız dolayısıyla sizlerinde toplumda çok önemli yeri var. Biz Kızılay olarak tüm siyasi partilere aynı mesafedeyiz. Kızılay tüm insanlara insan olarak bakıyor. Kızılay dara düşmüş insanlara yardım eder. Kızılay sadece yardım eder. Tüm siyasi partiler bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Değişik zamanlarda değişik partiler iktidara gelerek ülke yönetiminde görev yapıyor. İktidarlar düşse bile Kızılay’ın görevi aynı şekilde devam eder. Yani görevi hep aynıdır. CHP Çerkezköy ilçe yönetimi olarak sizlere görevinizde başarılar diliyorum.”açıklamalarını yaptı.

İLÇEMİZE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUM

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül de önce CHP ilçe yönetimine Aşut gibi ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti ve  başarılar diledi. Zümbül, “CHP İlçe Başkanı olan Hasan Demir kardeşime ve yönetimine başarılar diliyor ve başarılı olacaklarına da inancım tamdır. Sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz. İlçemizde gerek belediyede gerek CHP ilçe Teşkilatında önemli değişiklikler oldu. Sizlerin ilçemize iyi  şeyler yapacağınıza inanıyoruz. Kızılay ve THK olarak biz birlikte çalışan kurumlarız. İlçemiz adına sizlerden beklentilerimiz var. Sizlerin hizmet aşkıyla parlayan gözlerinizi görüyorum ve bu nedenle de diyorum ki Belediye Başkanımız Vahap Akay ile birlikte ilçemiz adına güzel işler gerçekleştireceksiniz. Hasan beyi kutluyorum yönetimde gençlere de yer vermiş.Bu çok önemli.”diye konuştu.

UFAK TEFEK SIKINTILAR YAŞIYORUZ

Başkan Mustafa Zümbül THK Genel Başkanı’nın görevden alındığını ve bu nedenle kurum olarak sıkıntı yaşadıklarını ancak bunu kısa zaman içinde aşacaklarını belirterek, “THK olarak bu günlerde ufak tefek sıkıntılar yaşıyoruz. Ülkemiz bir hukuk devleti bizde haklı çıkarız diyoruz.Cumhuriyet Bayramında THK olarak kendi uçağımızı uçurtmayı planlamıştık. Ancak genel başkanımızın görevde alınması her şeyi alt üst etti ve uçağımızı uçuramadık.”diye konuştu.

PROJELERİMİZİ PAYLAŞMAK VE KURUMLARA YARDIMCI OLMAK ADINA ZİYARETLERİMİZİ YAPIYORUZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir Kızılay ve THK Çerkezköy Şube Başkanları Ertan Aşut ve Mustafa Zümbül’e CHP ilçe yönetimi olarak kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ettikten sonra şöyle konuştu: “33 kişilik CHP Çerkezköy ilçe yönetim kurulu olarak ilçemize bir şeyler kazandırmak için çalışmalara başladık. Bu gün sizlere gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizin amacı da projelerimizi  sizinle paylaşmak adına hem de kurumlarınıza yardımcı olmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Bu iki önemli kurumumuzu ziyaret etmekten de son derece mutluluk duyuyoruz. Bu iki kurumumuz da Büyük Önderimiz ve Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün bizlere bir kazanımıdır. Bu nedenle de böylesine önemli kurumlarımıza sahip çıkmakta bizlerin görev olduğu kadar tüm ülke insanımızın da görevidir.”dedi.

YÖNETİM KURULUMA GÜVENİM TAM

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir İlçe Başkanı olarak yönetim kurulunda yer alan tüm yönetim kurulu üyelerine güveninin tam olduğunu ve arkasına bakmadan güvenle çalıştığını söyledi. Demir, “İlçe başkanı olarak benim yönetim kuruluma güvenim tamdır. Her arkadaşım görevini en iyi şekilde yapma gayretinde. Yönetimimiz tam bir birlik ve beraberlik içinde çalışmakta ve her kes bir birine de son derece saygılıdır. CHP Çerkezköy ilçe yönetimi olarak gerek çalışmalarımızla gerek birlikteliğimizle Trakya’da örnek olacağız. CHP Çerkezköy ilçe yönetimi olarak her şeyi zamanında ve yerinde yapılmasını yeğliyoruz. Amacımızda bu ve bu şekilde de hareket ediyoruz. Ülke insanımız artık CHP’yi iktidarda görmek istiyor ve CHP de bu gün iktidara susamıştır. Bu nedenle herkesi ve herkesimi daha çok kucaklamak zorundayız. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak biz bunu yapıyoruz.”diye konuştu.

ÇERKEZKÖY’DE İNANDIK VE BAŞARDIK

Başkan Hasan Demir, yerel  seçimlerde Çerkezköy Belediyesini almak için inançlarını ortaya koyduklarını ve başarmak içinde gece gündüz demeden çok çalıştıklarını da belirterek, “Özellikle şunu belirtmek istiyorum.Tekirdağ’da 11 ilçe içinde  CHP’nin Çerkezköy Belediyesini kazanamayacağı yönünde bir görüş hakim idi. Ama biz Çerkezköy’de seçimi kazanacağımıza inanmıştık. Biz partililer olarak inandık. Halkımız inandı ve birlikte oluşan güçle ve hizmet aşkıyla yanıp tutuşan belediye başkanımız Vahap Akay seçimi kazandı. Tüm bunlar inanarak oldu ve Çerkezköy’de iktidara geldik. Şu an Belediye Başkanımız Vahap Akay Çerkezköy’e bir şeyler kazandırmak için hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyor. Biz bu yola çıktığımızda seçim kitapçığımızda  Çerkezköy’e kazandırılacak hizmetler konusun da stratejik planlarımızı anlattık. Belediyeyi borçla aldık ama biz borcu bahane etmiyoruz ve etmedik. Biz hizmet için yola çıktık ve hizmet üreteceğiz. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak belediye başkanımızın devamlı destekçisiyiz ve her hizmetinin de yardımcı olacağız. Halkımızada seçimlerde bizlere verdiği destek için çok teşekkür ediyor ve halkımızı kucaklamaya ve en iyi şekilde de hizmet etmeye çalışacağız. İlçemiz adına yapılacak hizmetlerin üst düzeye çıkması için çalışacağız.”dedi.

Daha sonra THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül başta CHP İlçe Başkanı Hasan Demir olmak üzere ziyarette bulunan CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerine THK rozeti taktı.

Haber/Seyit SÜREN