Aziz Yıldırım bu kez Çorlu'da açılışa katıldı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün 'Hedef 1 Milyon ÜyeProjesi' ne ilişkin, "Bu projenin sonunda zannediyorum ki Fenerbahçe ekonomik olarak da rahatlamış olur. Zengin başkanlar

GÜNDEM 6.11.2014 11:18:00 0
Aziz Yıldırım bu kez Çorlu

HEDEF 1 MİLYON ÜYE

Aziz Yıldırım, Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaretinde, yeni bir temsilci üyelik projesi ürettiklerini ve bunun çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.  Yıldırım, şunları kaydetti: ''Bu, arkadaşlarımızla 7 - 8 yıldan bu yana düşündüğümüz bir projeydi ancak bu yıl gündeme getirebildik. Bu ne benim şahsımla ne de arkadaşlarımla ilgili bir olay. Bu projenin sonunda zannediyorum ki Fenerbahçe ekonomik olarak da rahatlamış olur. Zengin başkanlara ve yöneticilere ihtiyaç yok. Şu anda da gelecekte de ihtiyaç yok. Herkes, hayalini kurduğu şeylere rahatlıkla ulaşabilir. Bunun için sizlerden destek istiyoruz. Bugün bir Trakya turu atacağız ondan sonra da çalışmaya başlayacağız. ”

 Yıldırım, proje çerçevesinde hedeflerinin ilk yıl için 100 bin kişiyi üye yapmak olduğunu belirterek, 5 - 6 yıl içerisinde de 1 milyon kişiye ulaşacaklarını kaydetti.

EKONOMİSİ EN GÜÇLÜ TAKIM FENERBAHÇE

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'de ekonomik olarak en güçlü takımın Fenerbahçe olacağını söyledi. Yıldırım, Babaeski Belediyesini ziyaretinde, taraftarlardan "Hedef 1 Milyon Üye Projesi"ne destek vermesini istedi. Projenin amacının Fenerbahçe'nin çoğulcu demokrasiyle yönetimini daha da genişletmek olduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu: "Türkiye'de ekonomik olarak en güçlü takım Fenerbahçe Kulübü olacak. Şu anda amatör kulüplerden dolayı büyük açıklar var. Maalesef amatör kulüplere katkı yok. Yeni gelir kaynakları bulmamız lazım. Her yıl açıklar veriyoruz ve bir şekilde kapatıyoruz ama böyle giderse bu borç büyüyerek kaldırılamayacak hale gelebilir. Borçlar hakkında devlete önerilerimiz de oldu ama bir türlü de çözemediler.” 

KONUŞURSAM YARIN BASIN BAŞKA ŞEYLER YAZAR

Yıldırım, bir taraftarın ''Şike davalarıyla Fenerbahçe'ye neler yaptılar böyle'' sorusu üzerine, "Biraz oku çözersin. Şimdi konuşursam yarın basın başka şeyler konuştu diye yazar. Bir daha gelirim ve bunları anlatırım inşallah." dedi. Yıldırım, bir taraftarın, "Bazı medya kuruluşları sürekli bizi eleştiriyor. Gidip orayı basın" şeklindeki sözleri üzerine, ''Sen beni eşkıya mı sandın.'' diye konuştu.

Marmara Haber