Çerkezköy Belediyesi'nden 29 Ekim programı

Çerkezköy Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla bir dizi etkinliği hayata geçirmeye hazırlanıyor.

GÜNDEM 24.10.2014 17:03:00 0
Çerkezköy Belediyesi

KURTULUŞ KOŞUSU YAPILACAK

 İlk olarak 28 Ekim'de etkinlik gerçekleştirecek olan Çerkezköy Belediyesi, ilçenin 92. Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla ‘1. Çerkezköy Kurtuluş  Koşusu’ nu gerçekleştirecek. 28 Ekim Salı günü saat 11.30'da belediye meydanından başlayacak olan koşu Atatürk Caddesi üzerinden devam edecek, yine cadde üzerinden belediye meydanına gelinmesiyle son bulacaktır. 50 Sporcunun katılacağı etkinliğe tüm Çerkezköylüler davet edildi.

 

CUMHURİYET KONSERİ VERİLECEK

Çerkezköy Belediyesi’nin 29 Ekim nedeniyle düzenleyeceği ikinci program ise, Türk Sanat Müziği Korosu konseri olacak. 1. Çerkezköy Kurtuluş Koşusu'nun tamamlanmasının ardından aynı gün saat 20.00'da  Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından 'Cumhuriyet'in Coşkusunu Hep Birlikte Yaşatalım' adlı konser verilecek. Sevilen eserlerin seslendirileceği konsere de tüm Çerkezköylüler davet edildi.

 

FİNAL FENAR ALAYI İLE OLACAK

Çerkezköy Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapacağı son program Fener Alayı olacak.  Etkinliklerin finalini ise 29 Ekim Çarşamba günü fener alayı ile yapacak olan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, saat 19.00'da Belediye Meydanı'ndan başlayacak olan fener alayına tüm Çerkezköylüleri davet ederek, “Belediye önünden ellerimizde meşale ve Türk Bayrakları ile Atatürk Caddesi istikametinden Öztrak Caddesi'ne yürüyerek, yine belediye önüne gelinmesiyle Cumhuriyet'imizin 91. yıl coşkusunu yaşayacağız.” dediler.

 

Marmara Haber