Süleymanpaşa yeni mahalleleri mercek altına aldı

Süleymanpaşa Belediyesi, eski köy yeni mahallelerin eksiklerini gidermek ve vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için sürekli yerinde incelemeler yapıyor.

GÜNDEM 23.10.2014 15:48:00 0
Süleymanpaşa yeni mahalleleri mercek altına aldı

Son olarak Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, köy statüsünden mahalle konumuna geçen mahalleleri ziyaret ederek buralarda yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi.

SIKINTILARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Başkan Yardımcısı Akköse Nusratfakı, Yukarıkılıçlı, Aşağıkılıçlı, Karahisarlı, Yayabaşı, Yazır ve Nusratlı mahallerini belediyenin teknik ekibi ile beraber ziyaret ederken sıkıntıları yerinde tespit edip incelemelerde bulundu. Akköse, mahalle ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Eskiden köy iken şimdi mahalle konumuna geçen yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek, güncel dertlerini öğrenmeye çalışıyoruz. Sorunları yerinde tespit edip çözüm arıyoruz. Problemlerinin çözümünde vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla yaptığımız uygulamada Süleymanpaşa İlçemizde bulunan 73 mahalleyi tekrar tekrar ziyaret edeceğiz. Hepsi bizim için aynı. Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın talimatı ve görüşleri doğrultusunda, göreceksiniz ki yaşadığınız bu mahalleler elbirliği ile daha yaşanabilir hale getireceğiz.”diye konuştu.

 

Marmara Haber