Sağlık için bisiklet sürdüler

Saray'da 'Hayat Boyu Sağlık' dağ bisiklet yarışması sporseverler tarafından ilgi gördü

GÜNDEM 22.10.2014 17:06:00 0
Sağlık için bisiklet sürdüler

Saray Belediye ve ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle önceki gün düzenlenen “Hayat Boyu Sağlık” konulu Dağ Bisikleti yarışına Saraylılar büyük ilgi gösterdi.

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve tüm resmi daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin de hazır bulunduğu ‘Hayat Boyu Sağlık’ yarışması koşusu Atatürk heykeli önünde düzenlenen törenle başladı. Yaklaşık 10 kilometrelik yarış sonunda 1. gelen Çetin Aksak ve Leyla Bay’a 2’nciler İlhan Gün ve Zerrin Birgül, 3. olan Emrecan Kafalı ve Nihan Sayın ile 4. olan Serdar Belikırık’a Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Nazmi Çoban tarafından ödüller verildi.

 

HER YIL YAPILACAK

Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Nazmi Çoban yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde yaptıkları konuşmada, etkinliğe katılan tüm sporculara ve sporseverlere teşekkür etti. Öner ve Çoban bu yarışmanın her yıl geleneksel halde yapılmasının sağlanacağını belirtirken, sporun her dalının sağlıklı yapılması içinde üzerlerine düşen görevi yapacaklarını kaydetti.

 

Marmara Haber / Gökhan TEKER