PTT 174 YAŞINDA!

Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan PTT'nin 174. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle dün Kaymakam Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kubilay, PTT'nin kuruluş yıldönümü neden

GÜNDEM 22.10.2014 17:02:00 0
PTT 174 YAŞINDA!

PTT’nin 174. Kuruluş Yılı nedeniyle Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan dün saat 9.30’da PTT Baş Müffettişi Fatih Atılgan ve Çerkezköy PTT Müdürlüğü Baş Dağıtıcısı Mehmet Sıddık Bozlak ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

 

PTT ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ BİR KURULUŞU

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ettikten sonra şöyle dedi. “PTT teşkilatının 174 yılını tebrik ediyoruz.1840’da kurulan ve bu güne kadar ülkemizin en ücra köşesine kadar hizmet götüren ve hizmetlerini de her geçen gün yoğun bir şekilde arttırarak devam eden bir kuruluşumuz. PTT teşkilatı aynı zamanda haberleşme hürriyetinin kullanılmasını en iyi şekilde yerine getiren bir kuruluşumuzdur. Geçmişten günümüze kadar da en iyi şekilde hizmet veren çoğu zamanlarda birçok hizmet yürüten bir kuruluş olmuştur. Bu nedenle PTT Ülkemizin önemli bir kuruluşudur.”dedi.

 

PTT YOĞUN TEMPODA ÇALIŞAN İŞ GÜCÜNE SAHİP

PTT’nin Türkiye’nin en başarılı kuruluşlarından birisi olduğuna da değinen Kaymakam Metin Kubilay, “PTT aynı zamanda ülkemizin güzelliklerini, gelenek ve göreneklerini de kartpostallara sergileyerek ülkemizin tanıtımına çok önemli katkı sağlayan bir kuruluş olarak da dikkat çekmektedir. Kaymakam olarak bizlerde kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve PTT ile birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. PTT çok büyük bir kuruluş ve özveriyle ve de fedakarca yoğun tempoda çalışan iş gücüne sahip bir kuruluşumuz. Son Zamanlarda vatandaşlarımıza bankacılık hizmetleri de vermeye başlaması dolayısıyla da bir o kadar daha önem kazanmıştır.

 

174. YILINI KUTLAMAKTAN ONUR DUYUYORUZ

Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan ziyaret sırasında önce kurumun tarihçesi hakkında kısa bilgiler verdi. Arslan, “1840 yılında kurulan PTT Teşkilatımızın 174 kuruluş yılını kutlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Kurumumuz kurulduğu yıldan bu güne kadar vatandaşlarımıza her zaman en iyi şekilde hizmet vermiştir ve vermeye de devam etmektedir.”dedi.

 

TEKNLOJİYE İLK AYAK UYDURAN KURUM

PTT’nin teknoloji çağına ilk ayak uyduran ve tüm hizmetlerini de aksatmadan yürüten bir kuruluş olduğunu ifade eden Arslan, “Çerkezköy’de göreve başladığım 2005 yılından bu yana Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Çerkezköy’ de göreve başladığımda İlçe Merkezi dışında Kapaklı’da bir PTT Şubesi bulunuyordu ve ikincisinin de önümüzdeki günlerde açılacağız. İlçe Merkezimiz’de Merkez Müdürlüğümüz dışında da 4 şubemiz ve birde Dağıtım Merkezimizle toplam 48 personellimizle birlikte hizmet veriyoruz. Ayrıca 3 adet ATM’mizlede 7/24 hizmet veriyoruz.”diye konuştu.

 

ALT YAPIYI OLUŞTURDUK

Çerkezköy’de PTT’nin alt yapı sorunu bulunmadığını dile getiren Arslan, şöyle devam etti: “Şu an en az 100 personelimiz olması gerekiyor. İnşallah kısa zamanda burada personel açığı da giderilecektir. Bu konuyu yetkililerimize ilettik. İlçemizde 29 dağıtıcımız her gün yoğun şekilde çalışmaktadır. Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak Çerkezköy’ün en az on yılına kadar sorunsuz hizmet verecek alt yapıyı da oluşturduk. Son yıllarda verdiğimiz bankacılık hizmetleriyle de vatandaşlarımızın takdirini kazanmamız bizlerin hizmet alanımız açıcısından çok daha önemli bir hizmet yerine getirdiğimizin bilincindeyiz. PTT Teşkilatımız kuruluşundan bu yana her zaman hizmet bilinciyle hareket eden kuruluş olmuştur ve bu hizmetlerini de devamlı geliştirerek devam etmektedir.174 yıldır Kurumumuz halkımızı güvenine her zaman benimsemiş ve layık olmuştur ve olmaya da devam edecek. Bu nedenle 174. Yılımızı da onurla kutluyoruz.”

 

Marmara Haber / Seyit SÜREN