Karagöz gönül aldı

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz'den gazetecilere 'Dünya Gazeteciler Günü'nde pasta jesti

GÜNDEM 21.10.2014 17:28:00 0
Karagöz gönül aldı

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz 21 Ekim ‘Dünya gazeteciler Günü’ nedeniyle dün saat 15.00’te Çerkezköy’de görev yapan yerel ve yaygın basın temcilerini Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda ağırladı. Karagöz ve ekibi, pasta keserek gazetecilerin günlerini kutladı. Gazetecileri bu önemli günde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kent Konseyi Kadın Kolları üyeleri de yalnız bırakmadı.

 

NE ŞARTLARDA GÖREV YAPTIĞINIZI BİLİYORUZ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ‘Dünya Gazeteciler Günü’ nedeniyle Çerkezköy’de görev yapan gazetecilere yönelik organize edilen pasta kesme törenine eşi Müjgan Karagöz’ün öncülük ettiğini belirterek, “Çerkezköy Kent Konseyi olarak sizleri bu gün bir araya getirerek gününüzü kutlamamızda bizlere vesile olan eşim Müjgan Karagöz oldu. Aslında her ne kadar Kent Konseyi olarak bizler sizlerin bu gününüzü kutlasak da dediğim gibi en büyük pay Müjgan Hanımın bizleri bu konuda haberdar etmesi nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum.”diye konuştu.Karagöz daha sonra gazetecileri tebrik ederek, “Bu gün Dünya Gazeteciler Günü olması nedeniyle bir araya geldik. Ancak biz siz gazetecilerin yaz, kış demeden ne şartlarda çalıştığınızı ve haber kovalarken de ne zorluklar yaşadığınızı çok iyi biliyoruz. Sizler bizler için kutsal bir görev yapmaktasınız. Bu kutsal hizmetleriniz dolayısıyla sizleri destekliyoruz. Bu vesileyle tüm basın mensuplarımızın bu mutlu gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.” Temennisinde bulundu.

 

TÜRKİYE’DE GAZETECİLİK YAPMAK ÇOK ZOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da gazetecileri kutlayarak şunları söyledi: “Kent Konseyimiz siz değerli basın mensuplarımızı bu gün bu mutlu gününüzde burada bir araya getirmiş olmasından memnunluk duydum. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızın ‘Dünya Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Türkiye’de gazeteci olmak gazatecilik yapmak çok zor bir iş. Günümüzde gazeteci özgür olmalı, olmalı ki görevini çok daha iyi yapsın. Kent Konseyi Başkanımız Serkan Karagöz’ün dediği gibi sizlerin ne kadar çok zor şartlar altında görev yaptığınızı çok iyi biliyoruz. Sizler halkın gözü kulağısınız. Basın bir milletin aynasıdır. Sizleri bu gün bir arada görmekten mutlu oldum ve hepinizin bu mutlu gününü kutluyorum.”dedi. Yapılan konuşmalardan sonra pastanın üzerindeki mumlar Belediye Başkanı Akay ve kent Konseyi Başkanı Karagöz ile birlikte basın mensupları söndürdü. Gazetecilere kesilen pasta ile birlikte meşrubat ve çay ikramı yapıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN