Kırklareli'nde kavşak çalışmaları başladı

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Kırklareli'de kavşak çalışmalarına başladı.

GÜNDEM 21.10.2014 13:39:00 0
Kırklareli

Kırklareli Belediyesi'nce Karahıdır Mahallesi Okul Yolu Sokak üzerinde yeni düzenleme çalışmaları başladı. Okul Yolu Sokak üzerinde, kaldırım çalışması ve döner kavşak çalışmalarının tamamlanması ile sıcak asfalt çalışmasının da başlatılacağı bildirildi. 

 

650 METRE YEŞİL ALAN YAPILACAK

Döner kavşak içerisinde 650 metrekarelik yeşil alan çalışması yapılacağını dile getiren Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, şöyle konuştu: "Başlattığımız çalışma kapsamında bin 500 metre kaldırım, 12 bin metrekare yol sıcak asfalt ve döner kavşak çalışması yapılacak. Ekiplerimiz bu bağlamda çalışmalarına başladı. Kısa zaman içerisinde çalışmalarımızı tamamlayıp, Okul Yolu Sokak üzerinde yaşanan ve yaşanması muhtemel trafik sıkıntılarını gidermiş olacağız. Sıcak asfalt çalışması ile bitirilecek olan çalışmamız sayesinde burada hem güzel görüntüler ortaya çıkacak hem de öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde ulaşımı sağlanacak"

 

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYORUZ

Yaptıkları çalışma bölgesinin karayolları kontrolünde olduğunu belirten Başkan Kesimoğlu, "Bu alan karayollarının denetiminde olan bir alan. Ancak biz üzerimize düşen görevi yaparak buradaki çalışmamıza başladık. Kısa sürede buradaki çalışmamızı tamamlayacağız. Yapacağımız çalışmalar ile Karahıdır Mahallemizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirme hedefindeyiz. Karahıdır Mahallemize yönelik çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kaydetti.

 

Haber Merkezi