Çorlu Belediyesi'nin 2015 bütçesi 125 milyon TL

Çorlu Belediye Meclisi Ekim Ayı ikinci birleşiminde ücret tarifeleri ve 2015 bütçesini görüştü

GÜNDEM 21.10.2014 11:57:00 0
Çorlu Belediyesi

Çorlu Belediyesi Ekim Ayı İkinci Toplantısı’nı yaptı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı bütçesi ve ücret tarifeleri görüşüldü.

 

TERÖR OLAYLARI VE BELEDİYE SALDIRISINI KINADI

Gündem maddelerine geçilmeden önce son dönemlerde yaşanan terör olaylarını kınayan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan,“Bazı şeyler bahane edilerek ülkemizde terör havası estiriliyor. Ne yazık ki bundan kamu binaları da nasibini alıyor. Özellikle Patnos Belediyesi’ne geçtiğimiz günlerde yapılan saldırıyı kınıyorum. Görüşü ve partisi ne olursa olsun amacı yöre halkına hizmet etmek olan bir kamu kurumuna yapılan saldırı kabul edilemez.”dedi.

 

2015 YILI BÜTCESİ 125 MİLYON TL OLARAK KABUL EDİLDİ

Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından Belediye Meclisi onayına sunulan 2015 yılında öngörülen bütçe ve ücret tarifeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından okundu. 2015 yılı bütçesinin 125.004.531 TL olarak oy birliği ile kabul edildiği toplantıda, 2015 ücret tarifesi de belediye meclisi tarafından görüşülerek karara bağlandı.Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı bilgilendirmede önceki yıllarda olduğu gibi 2015 yılı bütçesinin de gerçekçi bir şekilde hazırlandığını kaydetti. Çorlu Belediyesi tarafından performans ve stratejik planlara dayalı hazırlanan bütçe gerçekleşme oranlarının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu belirten Başkan Baysan bütçe çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

SPOR LİSESİ YAPACAK

Toplantının sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan ve şehrimizdeki her ilçeye bir okul yaptırılmasını içeren projeye değinen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu’da 12 bin metrekare bir alan içerisinde spor donatılarının da bulunacağı spor lisesi yapımının programa alındığını müjdeledi.

 

Haber Merkezi